Questwealth Portfolios Review 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Questwealth Portfolios Review 2023

Questwealth Portfolios er en robo-rådgiver ejet af Questrade. Det hed tidligere Portfolio IQ.

Robo-rådgivere bliver stadig mere populære blandt canadiere. Den mest populære spiller i branchen er Wealthsimple (læs anmeldelse), som i øjeblikket har over 15 milliarder dollars i aktiver under forvaltning.

Nogle grunde til, at finteknologiske virksomheder som Questwealth boomer, drejer sig om de kerneydelser og fordele, de leverer til hverdagsinvestorer, herunder:

 • Forenklet automatiseret investering
 • Nobelprisvindende investeringsstrategier, og
 • Betydeligt lavere investeringsomkostninger end investeringsforeninger

Den negative indvirkning af de høje investeringsgebyrer, som traditionelle investeringsforeninger opkræver, på det samlede afkast er veldokumenteret.

Da ikke alle er trygge ved selv at forvalte deres investeringsporteføljer, har robo-rådgivere positioneret sig som et rimeligt alternativ til aktiv forvaltning med høje omkostninger.

Denne gennemgang af Questwealth Portfolios dækker alt det grundlæggende, du har brug for at vide, og hvordan det kan sammenlignes med konkurrenter som Wealthsimple og gensidige fonde.

Relaterede: Questrade vs Wealthsimple anmeldelse

Om Questwealth Portfolios

Questwealth Portfolios administreres af Questrade Wealth Management Inc., et helejet datterselskab af Questrade Financial Group Inc.

Questrade er et velkendt investeringsforvaltningsfirma i Canada og har eksisteret siden 1999. Firmaet forvalter 30 milliarder dollars i aktiver under administration og er en 9-dobbelt vinder af Canadas Best Managed Companies.

Ud over Questwealth er Questrade populært kendt for sin selvstyrende investeringsportal. Denne service giver investorer mulighed for at opbygge og administrere deres investeringsporteføljer ved hjælp af individuelle aktier, ETF’er, optioner, FX, CFD’er, investeringsforeninger og mere.

Questwealth Portfolio Kontotyper

Questwealth Portfolios tilbyder canadiere valget mellem følgende konti:

 • Skattefri opsparingskonto (TFSA)
 • Registreret pensionsopsparing (RRSP) – personlig og ægtefælle
 • Låst RRSP
 • Låst pensionskonto (LIRA)
 • Registreret Education Savings Plan (RESP)
 • Registered Retirement Income Fund (RRIF)
 • Life Income Fund (LIF)

Sådan åbner du en Questwealth Portfolio-konto

Det er ret ligetil at åbne en ny konto.

Trin 1 – Besøg Questwealth Portfolios-webstedet ved hjælp af dette link.

Trin 2 – Opret bruger-id og adgangskode og fortsæt til spørgeskemaet, hvor du besvarer ti spørgsmål, så systemet kan bestemme din risikotolerance og investeringsmål og anbefale en portefølje, der passer til dine behov.

Trin 3 – Vælg den kontotype, du vil åbne for din portefølje, f.eks. TFSA eller RRSP.

Trin 4 – Finansier din konto og begynd at investere. Når du overfører en konto på $25.000 eller mere fra en anden finansiel institution, dækker Questwealth dine overførselsomkostninger.

Questwealth-porteføljer og ETF-liste

Investorer har adgang til 5 grundlæggende porteføljetyper på Questwealth. Disse porteføljer består af billige ETF’er i forskellige tildelinger afhængigt af din investeringsprofil og krav.

Aggressiv: Denne portefølje investerer i 100 % aktier og er designet til højrisikoinvestorer.

Vækst: Denne portefølje består af 80% aktier og 20% ​​fast indkomst. Det henvender sig til investorer med en middel til høj risikotolerance.

🔥 Anbefalede:  11 bedste Bitcoin-aktier i Canada for juli 2023

Balanceret: Allokeringer i denne portefølje er 60% aktier og 40% rente. De er designet til gennemsnitlige risikotolerancer.

Indkomst: Denne portefølje er 60% investeret i fast forrentning og 40% i aktier. Det fungerer godt for investorer med middel til lav risiko.

Konservativ: Dette er den mindst risikable (mindst volatile) af porteføljerne, med 80 % i rente og 20 % i aktier. Det er velegnet til investorer med lav risiko.

Baseret på mine svar anbefalede Questwealth, at jeg gik med en aggressiv portefølje.

Hver portefølje er designet ved hjælp af 5-7 billige ETF’er:

 • WisdomTree Canada Quality Dividend Growth Index ETF
 • SPDR Portfolio Total Stock Market ETF
 • iShares Global REIT ETF
 • iShares Core MSCI EAFE IMI Index ETF (CAD-Hedged)
 • SPDR Portfolio Emerging Market ETF
 • iShares Core Canadian Short-Term Bond Index ETF
 • iShares Core Canadian Universe Bond Index ETF

Questwealth Social Responsible Investing (SRI)

Questwealth Portfolios giver investorer mulighed for at investere i overensstemmelse med deres værdier ved hjælp af sociale og corporate governance ETF’er, low carbon ETF’er og Cleantech ETF’er.

Disse ETF’er er blevet sammensat til at designe fem specifikke porteføljer, der spænder fra aggressive til konservative. De omfatter følgende:

 • Aggressiv vækst SRI
 • Vækst SRI
 • Balanceret SRI
 • Indkomst SRI, og
 • Konservativ indkomst SRI

Questwealth gebyrer

Questwealth Portfolios slog det meste af sin konkurrence på prisen. Administrationsgebyret, du kan forvente at betale om året, er baseret på din kontosaldo som følger:

 • 0,25 % om året: $1.000 – $99.999
 • 0,20 % om året: $100.000+

For at sætte disse gebyrer i perspektiv, hvis din kontosaldo er $20.000, betaler du kun $4 månedligt i administrationsgebyrer.

Administrationsgebyret ovenfor kommer i tillæg til indbyggede ETF-omkostninger, som opkræves af ETF-udbydere og gælder for alle robo-rådgivere.

For Questwealth varierer almindelige ETF MER’er fra 0,17% til 0,22%, mens SRI-porteføljer er en smule højere med 0,21% til 0,35%. Valutavekslingsgebyrer kan også forekomme.

Gebyrerne på din konto er gennemsigtige, og der er ingen andre handels- eller skjulte gebyrer. Den mindste kontostørrelse er $1.000.

Questwealth Portfolios: En aktiv Robo-rådgiver

En stor forskel mellem Questwealth og dets konkurrenter som Wealthsimple og CI Direct Investing er, at alle dets konti administreres aktivt.

Den investeringsstrategi, som et flertal af robo-rådgivere anvender, er passiv. De sigter mod at generere markedsafkast og samtidig skære unødvendig aktivitet fra, som ofte resulterer i højere omkostninger (gebyrer) og lavere afkast.

Denne billige ETF-indekseringsstrategi er den samme, som er blevet opmuntret af folk som Warren Buffett og John Bogle. Og der er masser af undersøgelser, der har vist, at aktive fonde sjældent slår passive.

Med denne information i baghovedet er det interessant, at Questwealth har valgt at gå med ‘aktiv’ i stedet for ‘passiv’ i sin investeringsstil. Deres hemmelighed kan være forbundet med de bemærkelsesværdigt lave gebyrer, de opkræver.

🔥 Anbefalede:  Her er en hurtig og nem teknik til at tilberede bananbrød

Den gennemsnitlige aktive aktiefond i Canada har et prisskilt på 1,98%. Sammenlignet med investeringsforeninger varierer Questwealth Portfolio-gebyrer fra 0,37 % til 0,47 % (inklusive ETF MER’er).

Denne massive besparelse på gebyrer betyder flere penge i din portefølje og er sandsynligvis grunden til, at deres porteføljepræstationer gennem årene har været enestående.

Er Questwealth sikkert?

Din konto hos Questwealth Portfolios er forsikret af Canadian Investor Protection Fund (CIPF), hvilket betyder, at hvis virksomheden går konkurs, er dine investeringer beskyttet med op til 1 million dollars.

For yderligere ro i sindet giver Questrade yderligere $10 millioner i beskyttelse gennem gratis privat forsikring. De er også medlem af Investment Industry Regulatory Organization of Canada (IIROC).

Questwealth-porteføljer vs. Wealthsimple

Når det kommer til robo-rådgivere i Canada, er Wealthsimple den mest populære. Det har opnået sin førsteplads baseret på kombinationen af ​​funktioner, fordele og lave gebyrer, det giver til sine kunder.

Når det er sagt, slår Questwealth Portfolios i øjeblikket Wealthsimple på gebyrer.

Hvis din kontostørrelse fra $1.000 til $100.000:

 • Wealthsimple: 0,50 %
 • Questwealth: 0,25 %

Hvis din konto størrelse $100.000+

 • Wealthsimple: 0,40 %
 • Questwealth: 0,20 %

Den mindste kontostørrelse for Questwealth er $1.000, mens Wealthsimple ikke har nogen minimumsaldo.

Wealthsimple tilbyder en kampagne, der giver dig en kontantbonus på $25, når du åbner og finansierer en ny konto med $500 eller mere.

For Questwealth kan du investere op til $10.000 gratis i et år.

Questwealth-porteføljer vs. gensidige fonde

Det er en nem opgave at sammenligne robo-rådgiverhonorarer med, hvad du betaler for den gennemsnitlige investeringsforening. For at opsummere, gensidige fonde er ekstremt dyre i Canada … vi betaler de højeste gebyrer i den udviklede verden.

Questrade har et smart værktøj, der viser, hvor meget du sparer over tid ved at investere med Questwealth Portfolios i stedet for at bruge investeringsforeninger.

Lad os f.eks. sige, at du starter med $20.000 på din RRSP-konto ved at bruge en balanceret portefølje, og du bidrager årligt med $10.000 til kontoen hvert år.

Efter 30 år, og ved at bruge gensidige fonde, vokser din konto til $612.890. Men med Questwealth Portfolios vokser din portefølje til $865.978 – en kæmpe forskel på $253.088 (+ 41%).

Mange andre faktorer spiller ind i dette potentielle resultat, men den vigtigste lektie er, at dine gebyrer kan påvirke dit samlede afkast markant.

Hvorfor vælge Questwealth til din investering?

1. Lave investeringsgebyrer: Administrationsgebyrerne opkrævet af Questwealth er de laveste tilgængelige i Canada i dag. Lavere gebyrer kan nemt udmønte sig i flere penge i lommen.

2. Automatiseret porteføljeomlægning: Questwealth Portfolios gør arbejdet med at sikre, at dine aktiver bevarer deres målallokering i overensstemmelse med dine behov. Genbalancering sker automatisk og udføres på dine vegne.

🔥 Anbefalede:  Certismedia Review 2023

3. Aktiv ledelse: Forskningsstudier favoriserer passiv vs. aktiv ledelse. Det skal dog bemærkes, at når aktiv forvaltning lykkes, kan det betyde, at din portefølje slår markedet (og passive fonde).

4. Lavere skatter: De bruger skatte-tab høst til at minimere de skatter, der betales på din portefølje.

5. Gennemprøvede porteføljer: De fleste af deres porteføljer har eksisteret i over 10 år, og du kan tjekke deres historiske resultater.

6. Troværdig virksomhed: Questrade har tjent canadiere i over 21 år. De er reguleret af IIROC og CIPF, og dine midler er beskyttet med op til $11 millioner, hvis virksomheden skulle gå konkurs.

7. Deres My Family Program giver dig mulighed for at forbinde familiemedlemmers, venners og slægtninges konti for at drage fordel af de lavest mulige gebyrer.

8. Geninvestering af udbytte

Afsluttende tanker

Questwealth Portfolios tilbyder et af de billigste gebyrer, der findes i branchen (USA og Canada).

Det leverer ‘aktive’ forvaltningsporteføljetjenester (dette kan være positivt eller negativt afhængigt af afkast over tid) til en lavere pris, end der er tilgængelig gennem traditionelle investeringsforeninger og mange af dets konkurrerende robo-rådgivere.

Du bør overveje mere end gebyrer, når du vælger en robo-rådgiver. Jeg har skrevet en artikel om de faktorer, man skal overveje, når man vælger en robo-rådgiver.

Ud over Questwealth Portfolios har Questrade også en af ​​de bedste online rabatmæglere, der er tilgængelige for canadiere. Du kan bruge denne platform til at prøve din hånd med gør-det-selv-investeringer og købe individuelle aktier, investeringsforeninger, ETF’er, valutaer, optioner og mere.

Gennem årene har Questrade altid været på forkant, når det kommer til at holde investeringsgebyrer lave. Alt taget i betragtning er det korrekt at sige, at Questwealth er en værdig robo-rådgiver for den kyndige canadier!

Invester med Questwealth og få $10.000 administreret gratis i 1 år.

Relateret læsning

Questwealth Portfolios Review

 • Brugervenlighed

 • Handelsgebyrer

 • Regnskaber

 • Investeringsprodukter

Resumé

Questwealth Portfolios er ejet af Questrade, en hovedaktør i den canadiske investeringsindustri. Queswealth var tidligere kendt som Portfolio IQ og er en af ​​de billigste robo-rådgivere i Canada. Denne anmeldelse dækker alt det grundlæggende, du har brug for at vide om, hvad det tilbyder, og hvordan det kan sammenlignes med konkurrenter såsom Wealthsimple.