Questrade vs CIBC Investor’s Edge 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Questrade vs CIBC Investor’s Edge 2023

For at begynde din investeringsrejse, vil du vælge en passende mæglerplatform, robo-rådgiver eller gå med din banks investeringsforeninger.

Questrade og CIBC Investor’s Edge er blandt de bedste online mæglerselskaber i Canada, hvor du kan åbne en mæglerkonto og begynde at investere.

Begge er gode til gør-det-selv-investorer, der ønsker at handle aktivt på markederne og tage kontrol over deres porteføljer.

Denne Questrade vs. CIBC Investor’s Edge-sammenligning fører dig gennem deres investeringsprodukter, kontotyper, handelsgebyrer, handelsplatforme, minimumsinvesteringer og mere.

Hvad er Questrade?

Grundlagt i 1999, Questrade er en top uafhængig online rabatmæglerplatform i Canada. Det er baseret i Toronto, men dets tjenester er primært online og er tilgængelige i hele Canada.

Mæglerplatformen er blevet kåret som en af ​​de bedste og hurtigst voksende online-mæglere med over 30 milliarder dollars i aktiver under forvaltning og mere end 250.000 nye konti åbnet årligt.

Questrade tilbyder enkle og avancerede handelsplatforme, der giver nye og erfarne investorer mulighed for at tage kontrol over deres investeringsporteføljer.

Brugere kan få adgang til forskellige investeringskonti og produkter, herunder ETF’er, aktier, optioner, CFD’er, FX, investeringsforeninger og mere. Det er fremragende til selvstyrende investorer, der ønsker at handle aktivt med markedsværdipapirer og administrere deres porteføljer.

Konservative investorer kan også drage fordel af QuestWealth, en Robo-rådgiver, der investerer og administrerer din portefølje mod et gebyr.

Hvad er CIBC Investor’s Edge?

CIBC Investor’s Edge er en selvstyret online mæglerplatform ejet af en stor bank. Det drives af CIBC Investors Securities Inc, et datterselskab af Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC).

CIBC har været i bankspillet siden 1867, beskæftiger over 45.000 medarbejdere og kan prale af over 10M+ kunder verden over.

Således giver mæglerplatformen dig tillid til at investere med en af ​​de største banker i Canada.

Ligesom Questrade tilbyder CIBC Investor’s Edge et bredt udvalg af investeringskonti, produkter og platforme, så gør-det-selv-investorer kan eje deres investeringsspil.

Lær mere om platformen i denne CIBC Investor’s Edge-gennemgang.

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Kontotyper

Både Questrade og CIBC Investor’s Edge tilbyder registrerede og ikke-registrerede konti for at imødekomme forskellige brugeres investeringsbehov.

🔥 Anbefalede:  Jak uzyskać dostęp do czatu Bing w przeglądarce Edge firmy Microsoft?

Registrerede konti kommer med skattemæssige incitamenter og er gode, hvis du investerer for fremtiden. Selvom ikke-registrerede konti ikke udskyder dine skatter, fungerer de godt for brugere, der ønsker at investere mere.

Begge mæglere tilbyder næsten ens konti i begge kategorier. Questrade og CIBC Investor’s Edge registrerede konti omfatter:

 • Skattefri opsparingskonto (TFSA)
 • Registreret pensionsopsparing (RRSP)
 • Registreret Education Savings Plan (RESP)
 • Registered Retirement Income Fund (RRIF)
 • Låst RSP (LRSP)
 • Låst pensionskonto (LIRA)
 • Locked-in Retirement Income Fund (LRIF), og

Begge mæglere tilbyder følgende ikke-registrerede konti:

 • Marginkonti
 • Tillid
 • Investeringsklubber,
 • Virksomheder/partnerskaber
 • Ejendomsregnskaber
 • Personlige konti

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Investeringsprodukter

Både Questrade og CIBC Investor’s Edge tilbyder næsten lignende investeringsprodukter.

Mens CIBC Investor’s Edge kun tilbyder omkring syv produkter, tilbyder Questrade op til 10 markedsværdipapirer. Fælles investeringsprodukter, der tilbydes af begge mæglere omfatter:

 • Aktier
 • Obligationer
 • ETF’er
 • Muligheder
 • Gensidige fonde
 • GIC’er
 • Værdifulde metaller

Derudover tilbyder Questrade børsnoteringer, udenlandsk valuta og CFD’er.

Åbn en Questrade-konto

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Ingen kommissions-ETF’er

Platforme som Wealthsimple har populariseret gebyrfri handel i Canada. Det har gjort ETF’er uden kommission til en faktor, når du skal vælge den bedste online handelsplatform i Canada.

Questrade tilbyder ETF’er uden kommission til købsordrer, men du betaler et gebyr på 1 cent pr. aktie og et minimum på $4,95 til et maksimum på $9,95 pr. handel, når du sælger.

CIBC Investor’s Edge tilbyder ikke provisionsfri ETF’er, og du vil pådrage dig et fast gebyr på $6,95 pr. handel, når du køber og sælger ETF’er på platformen.

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Handelsgebyrer

Handelsgebyrer er en af ​​de vigtigste faktorer at overveje, når du sorterer gennem online rabatmæglere. Det er fordi de tærer på dit afkast, og selv en lille forskel i handelsgebyrer kan resultere i en stor forskel i ROI i det lange løb.

Questrade opkræver et højere maksimalt gebyr på $9,95 pr. handel, mens CIBC Investor’s Edge opkræver et relativt lavere gebyr på $6,95 pr. handel og $5,95 pr. handel for studerende.

🔥 Anbefalede:  Få svar på spørgsmål om semantisk HTML, søgning og Google Search Console med Googles Martin Splitt

Begge platforme tilbyder dog et nedsat handelsgebyr på $4,95 pr. handel for aktive handlende.

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Admin og andre gebyrer

Questrade opkræver ikke kontovedligeholdelsesgebyrer, men du vil pådrage dig et kontooverførselsgebyr på $150, når du overfører din investeringskonto fuldt ud til et andet investeringsselskab.

Avancerede datapakkegebyrer kan også være gældende afhængigt af, hvad du vælger, og om du kvalificerer dig som en aktiv erhvervsdrivende.

CIBC Investor’s Edge opkræver administrations- og kontovedligeholdelsesgebyrer, herunder:

 • $100 årligt gebyr for ikke-registrerede med en saldo på $10.000 eller mindre
 • $100 årligt gebyr for registrerede konti med en saldo på $25.000 eller mindre
 • $100 for fuld RRSP-tilbagetrækning
 • $50 for delvis RRSP-tilbagetrækning
 • $25 for RRIF- eller LIF-kontolukning
 • Overførsler af investeringskonto: $135

Questrade og CIBC Investor’s Edge er tilgængelige via mobilapps til aktiehandel og webbaserede handelsplatforme.

CIBC Investor’s Edge tilbyder følgende handelsplatforme:

 • CIBC webplatform: Tilbyder diagramværktøjer og markedsdata i realtid, aktiescreenere, op til 20 tilpassede overvågningslister, handelsmeddelelser, advarsler og forsknings- og investeringsuddannelse fra Trading Central.
 • CIBC Mobile Wealth App: Dette tillader dig til at købe og sælge aktier på farten.
 • CIBC’s Lær: En uddannelsesplatform, der giver dig adgang til artikler og undervisningsindhold om forskellige investeringsemner og produkter skrevet af CIBC brancheeksperter.

Questrade handelsplatforme og værktøjer omfatter:

 • Questrade handel: Browserbaseret handelsplatform til at lære, undersøge aktier, handle og administrere din portefølje
 • Questrade Edge: En desktopplatform, der kan downloades, med avancerede forskningsværktøjer og handelsværktøjer til avancerede ordretyper.
 • Quest Mobile: Giver dig mulighed for at flytte penge, handle med værdipapirer og spore din porteføljes præstation på farten.
 • Questrade Global: Til handel med CFD’er og FOREX på internationale markeder.

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Minimumsinvestering

Hvis du vil starte i det små, kan et højt minimumsinvesteringskrav være en hindring. Det gør minimumsinvesteringen til en vigtig faktor at overveje, når man sammenligner online-mæglerselskaber.

CIBC Investor’s Edge har ingen minimumsinvesteringskrav, men Questrade kræver, at du indsætter $1.000 på din konto for at begynde at investere.

Hvordan sammenligner Questrade og CIBC Investor’s Edge, når du tænker på deres kundeservice, sikkerhed og kampagner? Se nedenunder.

🔥 Anbefalede:  Norton Family Review 2023: Is It Legit? Er det en fidus?

Kunde service

Questrade tilbyder kundeservice via chat, telefon og e-mail. Du kan kontakte deres kunderepræsentanter mandag til fredag ​​fra 7:30 til 20:00.

CIBC Investor’s Edge tilbyder kundeservice via telefon, chat og mail. Tjenester er tilgængelige mandag til fredag ​​fra 8.00 til 20.00 ET.

Sikkerhed

Både Questrade og CIBC Investor’s Edge er medlemmer af Canadian Investor Protection Fund (CIPF) og er reguleret af Canadas investeringsindustriregulerende organisation (IIROC). Din konto er således beskyttet mod insolvens med op til $1M.

Plus, Questrade beskytter din konto med yderligere $10 millioner i privat forsikring, mens CIBC tilbyder en 100% digital bankgaranti mod uautoriserede transaktioner på din konto.

Questrade tilbyder $50 i fri handelskredit, hvis du åbner en konto og investerer mindst $1.000.

CIBC Investor’s Edge ser ikke ud til at have et kampagnetilbud på nuværende tidspunkt. Du kan se en opdateret liste over mæglerkampagner.

Questrade vs Wealthsimple Trade vs CIBC Investor’s Edge

Nedenfor sammenligner jeg, hvordan disse mæglerplatforme klarer sig sammenlignet med Wealthsimple Trade.

Questrade Rigdomssimpel handel CIBC Investor’s Edge
Aktiehandelsgebyr 1 cent/aktie; min $4,95; max $9,95 $0 6,95 USD
ETF’er Gratis at købe: $4,95-$9,95 pr. “sælg” handler $0 6,95 USD
Muligheder $9,95+$1 pr. kontrakt N/A $6,95+$1,25
Kontotyper TFSA, RRSP, RESP, RRIF, LIRA og ikke-registrerede konti. RRSP, TFSA, krypto og individuelle ikke-registrerede konti TFSA, RRSP, RESP, LIRA, RRIF og ikke-registrerede konti
Produkter Aktier, obligationer, optioner, investeringsforeninger, ETF’er, GIC’er, børsintroduktioner, internationale aktier, ædle metaller, valuta og CFD’er. Aktier og ETF’er Aktier, obligationer, ETF’er, optioner, investeringsforeninger, GIC’er og ædelmetalcertifikater
Minimum investering $1.000 Ingen Ingen
Vedligeholdelsesgebyr Ingen Ingen $100 om året; frafaldes med en saldo på $10k+ på ikke-registrerede konti og 25k+ på registrerede konti
Platforme Web, mobil og desktop Web- og mobilapp Web- og mobilapp
Kampagne tilbud Få $50 i gratis handelskredit, når du investerer mindst $1.000 Få en kontantbonus på $25, når du indbetaler $150 eller mere N/A

Questrade vs CIBC Investor’s Edge: Konklusion

Både Questrade og CIBC Investor’s Edge er top-apps til aktiehandel, der gør investering for canadiere lettere ved at tillade selvstyrende mennesker at tage kontrol over deres investeringsporteføljer.

Mæglerne tilbyder web- og mobilplatforme med avancerede handelsværktøjer, topsikkerhed og lignende investeringskonti og -produkter.

Selvom CIBC Investor’s Edge har lavere handelsgebyrer og ingen minimumsinvesteringskrav, vinder Questrade med flere investeringsprodukter, nul kontovedligeholdelsesgebyrer, provisionsfri ETF-køb og en desktopplatform, der kan downloades til avancerede ordretyper.

Relaterede: