Questrade vs BMO InvestorLine: En mæglersammenligning i 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Questrade vs BMO InvestorLine: En mæglersammenligning i 2023

Selvstyrende online mæglervirksomheder i Canada hjælper med at gøre investering for canadiere meget nemmere. Questrade og BMO InvestorLine er blandt de bedste aktiehandelsplatforme i denne kategori.

Denne Questrade vs. BMO InvestorLine sammenligning opstiller deres investeringsprodukter, gebyrer, kontotyper og mere.

Hvad er Questrade?

Questrade er en top Toronto-baseret online rabatmæglerplatform grundlagt i 1999.

Det er blevet anerkendt som en af ​​de bedste og hurtigst voksende online mæglere for nye og erfarne investorer, der ønsker at tage kontrol over deres investeringsporteføljer.

Platformen har over $30 milliarder i aktiver under forvaltning og kan prale af mere end 250.000 nye konti, der åbnes årligt.

Questrade er fremragende til gør-det-selv-investorer, der kan lide aktivt at handle med forskellige investeringsprodukter, herunder aktier, obligationer, ETF’er og mere. Dens relativt lave handelsgebyrer for forskellige aktivklasser adskiller den, da investorer kan spare på handelsomkostningerne, mens de bevarer kontrollen.

Hands-off og nye investorer kan også drage fordel af Questwealth, Questrades ledelsesinvesteringsservice, der investerer og administrerer din portefølje på dine vegne mod et gebyr.

Hvad er BMO InvestorLine?

BMO InvestorLine er en online investeringstjeneste for selvstyrende investorer, der drives af Bank of Montreal (BMO).

BMO Financial Group har eksisteret siden 1817 og rangerer som en af ​​de bedste og ældste banker i Canada, så du har tillid til at investere med en mægler, der har overlevet tidens tand.

InvestorLine Self-Directed-tjenesten fungerer fint for erfarne, praktiske investorer, der kan lide at eje deres spil, fra research og handel til sporing af deres porteføljefremskridt.

For afleverede investorer tilbyder BMO to yderligere investeringstjenester, nemlig:

 • InvestorLine AdviceDirect: Du forbliver ansvarlig og træffer beslutningen, men du får personlig investeringsrådgivning og support fra BMOs registrerede investeringsrådgivere mod et gebyr.
 • BMO SmartFolio: En Robo-rådgiver service, der tager sig af den daglige investeringsforvaltning og investerer din portefølje baseret på dine mål mod et årligt administrationsgebyr.

Handelskommissioner på BMO InvestorLine er højere end gennemsnittet, hvilket kan være en afbrydelse for omkostningsbevidste investorer, og nybegyndere, der søger at investere små beløb, kan være i en ulempe, da de fleste konti kræver minimum $5.000 i tilgængelige midler.

🔥 Anbefalede:  Traditionel markedsføring vs. digital markedsføring [2023 Edition]

Lær mere i denne BMO InvestorLine-gennemgang.

Questrade vs BMO InvestorLine: Investeringskonti

BMO InvestorLine og Qeustrade tilbyder registrerede og ikke-registrerede konti for at imødekomme dine investerings- og opsparingsbehov.

Registrerede konti tilbyder skattemæssige incitamenter og er gode til at investere i fremtiden.

Ikke-registrerede konti tilbyder ikke de samme skattemæssige incitamenter, men er gode til at opbygge besparelser. Begge mæglere tilbyder næsten lignende konti i disse to kategorier.

Questrade og BMO InvestorLine tilbyder følgende registrerede konti:

 • Skattefri opsparingskonto (TFSA)
 • Registreret pensionsopsparing (RRSP)
 • Registreret Education Savings Plan (RESP)
 • Registered Retirement Income Fund (RRIF)
 • Fastlåste pensionskonti, herunder LRSP, RLSP, LRIF og LIF

Ikke-registrerede konti, der tilbydes af begge mæglere, omfatter marginkonti, enheds- og tillidskonti, fælleskonti, investeringsklubber/partnerskaber og mere.

Derudover tilbyder Questrade individuelle og fælles Forex & CFD’er.

Questrade vs BMO: Investeringsprodukter

Questrade tilbyder flere investeringsprodukter end BMO InvestorLine.

BMO InvestorLine tilbyder følgende investeringsprodukter:

 • Garanterede investeringscertifikater (GIC’er)
 • Obligationer
 • Gensidige fonde
 • Exchange-traded funds (ETF’er)
 • Aktier

Questrade tilbyder følgende investeringsprodukter:

 • Garanterede investeringscertifikater (GIC’er)
 • Obligationer
 • Gensidige fonde
 • Exchange-traded funds (ETF’er)
 • Aktier
 • Internationale aktier
 • IPO’er
 • Muligheder
 • Værdifulde metaller
 • Udenlandsk valuta.

Questrade vs. BMO InvestorLine: Minimumsinvestering

BMO InvestorLine har et minimum på $5.000 til at åbne de fleste konti, mens Questrade har en minimumsinvestering på $1.000.

Du vil også blive opkrævet et kvartalsvis vedligeholdelsesgebyr på BMO-handelsplatformen, hvis din kontosaldo er under $15.000 til $25.000.

Questrade vs. BMO InvestorLine: Handelsgebyr for ETF’er uden kommission

Efterhånden som konkurrencen om mæglertjenester bliver hård, fortsætter handel uden kommission med at blive populær, og det er en af ​​de afgørende faktorer at overveje, når du skal vælge mellem Questrade vs. BMO InvestorLine.

Du vil blive glad for at høre, at Questrade og BMO InvestorLine tilbyder provisionsfri ETF’er.

BMO giver dig mulighed for at købe og sælge en vælg gruppe af Canadas mest populære ETF’er provisionsfri under visse forhold. Ellers er der et fast gebyr på $9,95 pr. handel.

🔥 Anbefalede:  BMO CashBack World Elite Mastercard anmeldelse 2023

Questrade giver afkald på handelskommission for ETF’er for købsordrer. Og når du sælger, betaler du en handelskommission på 1 cent pr. aktie og $4,95-$9,95 pr. handel.

Questrade vs. BMO InvestorLine: Handelsgebyrer

Mens begge platforme tilbyder adgang til provisionsfri handel for ETF’er, slår Questrade BMO InvestorLine, når det kommer til standard handelsgebyrer.

BMO InvestorLine opkræver et fast gebyr på $9,95/handel på alle sine investeringsprodukter (undtagen gensidige fonde), hvilket er ret højt sammenlignet med Questrade handelsgebyrer.

Nedenfor er en sammenligningstabel over handelsgebyrer på begge platforme.

Handelskommission Questrade BMO InvestorLine
Aktier 1 cent/aktie; min $4,95; max $9,95 9,95 USD/bytte
ETF’er Gratis at købe; $4,95-$9,95 pr. “salg” handler Gratis for udvalgte ETF’er; 9,95 USD/bytte
GIC’er og obligationer Gratis med et køb på minimum $5.000 9,95 USD/bytte
Internationale aktier 1 % af handelsværdien N/A
Iposer og nye problemer Gratis med et køb på minimum $5.000 N/A
Værdifulde metaller 19,95 USD/bytte Guld: $35 + $1,00/oz. Sølv: $35 + $0,10/oz
Muligheder $9,95+$1 pr. kontrakt 9,95 USD + 1,25 USD
FX & CFD’er Spredning så lavt som 0,08 pips Spredning på op til $1,75%

Når du ringer til BMO-repræsentanter for at placere aktiehandler via telefon, vil du også pådrage dig 2,5%-3% af hovedværdien eller $35-$39 plus et par cents/aktie, afhængigt af aktiekursen.

Questrade vs. BMO InvestorLine: Admin og andre gebyrer

Questarde opkræver ikke vedligeholdelsesgebyrer, men BMO InvestorLine opkræver et par vedligeholdelsesgebyrer for nogle konti. De omfatter:

 • $25 kvartalsvis vedligeholdelsesgebyr for ikke-registrerede konti med en saldo mindre end $15.000.
 • $100 årligt gebyr for registrerede konti med mindre end $25.000.

Både Questrade og BMO InvestorLine opkræver et overførselsgebyr på $150, når du overfører din konto fuldt ud til et andet finansielt firma.

Både Questrade og BMO InvestorLine tilbyder grundlæggende og avancerede handelsplatforme for at imødekomme behovene hos nybegyndere og erfarne handlende. Begge platforme tilbyder webbaserede platforme og mobilapps til handel på farten.

BMO InvestorLine grundlæggende handelsplatform understøtter interaktive diagrammer, aktiescreenere, alarmer, overvågningslister og andre handelsværktøjer. Brugere kan også få adgang til forskningsrapporter fra Morningstar, S&P Global Ratings og Thomson Reuters.

🔥 Anbefalede:  ZSP ETF Review 2023: BMO S&P 500 Index ETF forklaret

Der er BMO Market Pro reserveret til aktive handlende, der foretager 75+ handler pr. kvartal eller opretholder en kontosaldo på $2 millioner. Du får streamingdata i realtid og en brugerdefinerbar dashboardbinding, hvor du kan få adgang til handel med optioner i USA og Canada.

Questrade tilbyder fire vigtigste handelsplatforme, herunder:

 • Questrade handel: Browser-baseret.
 • Questrade Edge: En web- og desktopplatform, der kan downloades til avanceret handel.
 • Questrade mobilapp: Handel på farten.
 • Questrade Global: Til internationale markeder.

Questrades handelsplatforme og markedsdatapakker er mere robuste end hvad du får gennem BMO InvestorLine efter min mening…især for avancerede handlende.

Kunde service

Questrade tilbyder fremragende kundeservice via chat, telefon og e-mail. Deres kunderepræsentanter er tilgængelige mandag til fredag ​​fra 7:30 til 20:00 for at besvare dine spørgsmål.

BMO InvestorLine tilbyder kundeservice via telefon, live chat og virtuelle møder ansigt til ansigt, mandag til fredag ​​fra kl. 8.00 til 18.00 (ET).

Sikkerhed

Både Questrade og BMO InvestorLine er reguleret af Investment Industry Regulatory Organisation of Canada (IIROC) og er medlemmer af Canadisk Investor Protection Fund (CIPF).

CIPF-medlemskab betyder, at din konto er beskyttet op til $1.000.000 mod insolvens.

Derudover beskytter Questrade din konto med yderligere $10 millioner i privat forsikring, mens BMO tilbyder en 100% elektronisk bankgaranti mod uautoriserede online- og mobilbanktransaktioner for personlige bankkonti.

Nye Questrade-kunder, der tilmelder sig med vores henvisningslink eller henvisningskode SAVVY50 få $50 i fri handelskredit.

Når du har åbnet din konto, skal du finansiere den med mindst $1.000 for at kvalificere dig til handelskreditten.

Nye BMO InvestorLine-kunder, der åbner en konto, kan også kvalificere sig til et kampagnetilbud, afhængigt af om platformen tilbyder et på det tidspunkt.

Questrade vs BMO InvestorLine vs Wealthsimple Trade

Sammenligningstabellen nedenfor giver dig et overblik over de bedste funktioner hos disse tre mæglere.

Questrade BMO InvestorLine Rigdomssimpel handel
Aktiehandel 1 cent/aktie; min $4,95; max $9,95 9,95 USD/bytte $0
ETF’er Gratis at købe: $4,95-$9,95 pr. “sælg” handler Gratis for udvalgte ETF’er; 9,95 USD/bytte $0
Muligheder $9,95+$1 pr. kontrakt N/A
Kontotyper TFSA, RRSP, RESP, RRIF, LIRA og ikke-registrerede konti. TFSA, RRSP, RESP, RRIF, LIRA og ikke-registrerede konti. RRSP, TFSA, krypto og individuelle ikke-registrerede konti
Produkter Aktier, obligationer, investeringsforeninger, ETF’er, GIC’er, børsintroduktioner, optioner, internationale aktier, ædle metaller, valuta og CFD’er. Obligationer, aktier, investeringsforeninger, ETF’er, GIC’er. Aktier og ETF’er
Minimum investering $1.000 $5.000 for de fleste konti Ingen
Platforme Web, mobil og desktop Mobil og web Mobil og web
Kampagne tilbud Få $50 i gratis handler, når du indbetaler mindst $1.000 N/A Få en $25 bonus, når du handler $150+

Questrade vs BMO InvestorLine: Konklusion

Questrade og BMO InvestorLine er blandt de bedste online handelsplatforme i Canada. Questrade vinder dog denne sammenligning med flere investeringsprodukter, lavere gebyrer og ingen kontovedligeholdelsesgebyrer.

Table of Contents