Qatar har netop været vært for den første Metaverse FIFA22-turnering nogensinde

Følgende artikel hjælper dig med: Qatar har netop været vært for den første Metaverse FIFA22-turnering nogensinde

Kilde: ooredoonation.com

Qatar var vært for det første Mellemøsten og Nordafrikas Metaverse EA-sportsmesterskab nogensinde.

Staten er en pioner inden for eSport og hjemsted for førende IKT-udbydere som f.eks Ooredoo. Ingen overraskelse, at landet blev det første til at afholde Metaverse FIFA22 Champions League-konkurrencen.

Arrangementet fandt sted den 24. maj i Aspire Ladies Sports Hall.

Ooredoo Nation – Gamers’ Land, eSports-mærket ejet af Ooredoo, arrangerede begivenheden i samarbejde med Dell Technologies og Quest LLC.

Kilde: ooredoonation.com

Præmiepuljen for turneringen var $50.000, hvoraf $25.000 gik til vinderen på førstepladsen, $15.000 til andenpladsen og $5.000 til henholdsvis tredje- og fjerdepladsen.

16 spillere kæmpede om præmierne. 12 af dem er top EA Sports FIFA22-spillere, og fire af dem er fra Mellemøsten og Nordafrika.

Dossary, en af ​​verdens bedste spillere, vandt førstepladsen. Kaylan Moodley tog andenpladsen, og Ahmed al-Meghessib og Haroun Yassin den tredje og fjerde.

Begivenheden blev udsendt på Ooredoo TV 0 og YouTube med kommentarer på engelsk og arabisk. Desuden kunne fans bruge VR-briller til at nyde showet i Metaverse.

Ud over mesterskaberne udstedte Ooredoo Nation en særlig NFT-indsamling til begivenhedens besøgende. Det inkluderer merchandise og muligheden for at møde berømtheder og spillere.

Kilde: ooredoonation.com

Tilskuere modtog også giveaways, herunder VR-headset, spillekonsoller og andet.

“Vi er stolte og begejstrede for at grave ind i feltet af Web 3.0-teknologier med denne nyeste eSport-præstation, som passer godt til vores strategiske mål om at engagere sig i innovation,” sagde Nasser bin Hamad bin Nasser Al Thani, Chief Commercial Officer i Ooredoo.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  AMD's Ryzen-køreplan beskriver, hvordan den planlægger at slå Intel gennem 2024