PwC investerer 1 mia. USD i generativ kunstig intelligens for at styrke amerikanske operationer

Følgende artikel hjælper dig med: PwC investerer 1 mia. USD i generativ kunstig intelligens for at styrke amerikanske operationer

PwC investerer 1 mia. USD i generativ kunstig intelligens for at styrke amerikanske operationer

Big Four-revisions- og konsulentfirmaet PricewaterhouseCoopers (PwC) planlægger at hælde 1 milliard dollars i generativ kunstig intelligens i løbet af de næste tre år for at forbedre sine amerikanske operationer.

Virksomheden annonceret onsdag at det ville bruge OpenAIs GPT-4/ChatGPT og Microsofts Azure OpenAI Service til at opgradere sine interne platforme for at automatisere dele af sine skatterevisions- og konsulenttjenester. Virksomheden vil også skabe skalerbare kunstig intelligens-tilbud for at understøtte deres kunders forretningsbehov.

En del af midlerne i denne investering vil blive allokeret til at træne 65.000 medarbejdere i AI-værktøjer og -kapaciteter for bedre at udstyre dem med færdigheder til at rådgive kunder om fordelene ved AI. PwC har allerede integreret Azure OpenAI Service-funktioner til kunder på tværs af forskellige brancher såsom forsikring, luftfart, sundhedspleje og mere.

“Vi er ved et vendepunkt i erhvervslivet og samfundet, hvor AI vil revolutionere, hvordan vi arbejder, lever og interagerer i stor skala,” siger Mohamed Kande, næstformand, US Consulting Solutions Co-Leader og Global Advisory Leader, PwC.

Ifølge en WSJ rapport, sagde Mohamed Kande, at PwC vil betale for at få adgang til GPT-4, så virksomheden kan bruge sprogmodellen til at skabe deres egne softwareværktøjer. Når værktøjerne er blevet fuldt trænet og testet, forventes de at hjælpe:

  • skrive rapporter;
  • udarbejde overholdelsesdokumenter;
  • analysere forretningsstrategier;
  • identitet operationelle ineffektivitet;
  • oprette markedsføringsmateriale og salgskampagner.

PwC er ikke fremmed for AI-teknologi, som virksomheden har været diskuterer emnet selv før ChatGPT blev en mediesensation. I sidste måned, PwC samarbejdet med generative AI legal tech startup Harvey, som vil bringe sin chatbot til PwC’s netværk af mere end 4.000 jurister for at strømline interne juridiske processer. I onsdags lukkede Harvey en $21 millioner serie A-runde ledet af Sequoia med deltagelse fra OpenAI Startup Fund, Conviction, SV Angel og Elad Gil.

🔥 Anbefalede:  Ordninger indført af regeringen for at styrke kvinder

Ligesom PwC har andre Big Four-virksomheder også udforsket generativ kunstig intelligens for at forbedre driften. For eksempel bruger EY Azure OpenAI til at udvikle en lønchatbot mens KPMG Australien lancerede KymChaten proprietær version af ChatGPT, som gør det muligt for virksomheden at træne sin egen AI-model til målrettede mål.

Læs mere: