Puma og Salvatore Ferragamo tager et skridt ind i NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: Puma og Salvatore Ferragamo tager et skridt ind i NFT’er

salvatore ferragamo nftKilde: SHANE DRUMMOND/BFA.COM

Det italienske luksusmærke Salvatore Ferragamo går ind på Web3-modeområdet ved at give gratis NFT’er væk til købere i deres nye konceptbutik i Soho, New York. Butikken har også installeret en NFT-spejlstand med en skærm, der viser farverige og animerede værker af den digitale kunstner Shxpir.

Kunsten kan tilpasses og giver kunderne mulighed for at udforske forskellige elementer, former og mønstre. Desuden kan de Ethereum-byggede NFT’er købes øjeblikkeligt på OpenSea. Butikken har i øjeblikket 256 NFT’er, men planlægger at udvide.

Ferragamo har også integreret berøringsskærme i butikken, hvilket gør det muligt for besøgende at tilpasse og købe kønsneutrale 6RENE sneakers, da de kan udforske skoene på en 3D fotorealistisk hologramskærm. Bestillingen kan afgives i butikken, og sneakers vil blive fremstillet og sendt til købers hjemmeadresse i løbet af få måneder.

I lignende nyheder slutter Puma sig til Nike og Adidas i deres næste største Web3-projekt i samarbejde med 10KTF. Denne gang vil Pumas digitale samleobjekter være bundet til fysiske genstande, såsom sneakers, og brugerne vil være i stand til at præge personlige og tilpasselige NFT PFP’er. Nyheden blev delt ved NFT.NYC-arrangementet torsdag aften.

“Vi er nødt til at tænke på at engagere os i mennesker i den fysiske verden og give folk mulighed for at bringe fysiske produkter ind i den digitale verden,” Puma Chief Brand Officer Adam Petrick fortalte Vogue Business.

10KTF er en digital kunstners Wagmi-sans NFT-studie i Metaverse by New Tokyo. I marts samarbejdede brandet med Gucci om at skabe digitale wearables til avatarer i den digitale verden. Puma er bullish på Web3 og har endda ændret officielt Twitters navn til PUMA.eth. For nylig lancerede sportsmærket NFT’er med CatBlox-fællesskabet. I sidste måned samarbejdede Puma med Manchester City fodboldklub for at frigive en eksklusiv NFT-drop. Det tyske sportstøjsmærke er også gået ind i Roblox Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Spotlight: Aborre tilbyder en ny type fitness-tracker

Læs relaterede indlæg: