PUMA introducerer en Metaverse-oplevelse sammen med et virtuelt modeshow på NYFW

Følgende artikel hjælper dig med: PUMA introducerer en Metaverse-oplevelse sammen med et virtuelt modeshow på NYFW

Det tyske sportstøjsmærke Puma fortsætter sin Web3-udvidelse. Virksomheden har annonceret lanceringen af ​​sin første Metaverse-oplevelse nogensinde, kaldet “Black Station”. Det virtuelle mødested har til formål at forbinde forbrugere med forskellige Web3-aktiveringer, inklusive dem, der vil komme i de næste år.

Initiativet tager fart ved New York Fashion Week, hvor Puma vil præsentere sit “FUTROGRADE”-show. Ud over den futuristiske ydeevne vil mærket frigive NFT’er i begrænset oplag og indløselige fysiske sneakers.

Puma

I mellemtiden kan enkeltpersoner allerede besøge Puma’s Sort Station. Den virtuelle placering har en digital lobby og tre portaler, hvoraf to er tilgængelige fra i dag. Portalerne “skjuler” futuristiske Puma sneakers, Nitro NFRNO og Nitro Fastroid, der ikke er set før.

“Vores team af designere tog en masse friheder, da de forestillede sig disse fodtøjsstile. Vi fortalte dem, at himlen er grænsen. Som et resultat var vi i stand til at udnytte deres kreativitet uden de typiske begrænsninger og begrænsninger i vores skoproduktionsproces,” sagde den globale kreative direktør og innovationschef hos Puma, Heiko Desens.

Den tredje portal på Black Station er en indgang til Pumas NYFW Metaverse modeshow den 13. september. Oplevelsen blev bygget af det kreative venture firma FTR ved hjælp af Unreal Engine 5, så grafikken vil virke meget realistisk.

“Vi er dedikerede til at bringe fantastiske kreative ideer ud i livet gennem fordybende oplevelse, teknologi og fællesskab. Dette projekt, og vores partner i PUMA, gav os handlekraft og tillid til at skubbe ud i det ukendte og teste, hvordan disse kreative komponenter kan sættes sammen for at innovere i historiefortællingen omkring produkt, mode og brand. At skabe en ægte phygital oplevelse har åbnet vores øjne for de enorme muligheder for brands i fremtiden,”

🔥 Anbefalede:  Sådan får du mange likes på Facebook | 10 måder at øge dine likes på Facebook

sagde den administrerende kreative direktør og partner hos FTR, David Stamatis.

I juni i år har Puma indgået partnerskab med det italienske modemærke Salvatore Ferragamo for at give kunder eksklusive NFT’er. Besøgende i Ferragamo-butikken i SoHo, New York City, havde mulighed for at skabe tilpassede NFT-kunstværker og se dem med det samme på OpenSea.

Læs relaterede indlæg: