Pudgy Penguins NFT-indsamling licenserer Lil Pudgy plys med PMI-legetøj

Følgende artikel hjælper dig med: Pudgy Penguins NFT-indsamling licenserer Lil Pudgy plys med PMI-legetøj

NFT-kollektionen Pudgy Penguins annoncerer et partnerskab med PMI Toys, et 25-årigt firma, der tidligere har arbejdet med underholdningsgiganterne Fortnite, Harry Potter og Ninja Turtles.

Pudgy pingviner

Ifølge et Twitter-indlæg vil PMI Toys udvikle den første omfattende legetøjsserie af Pudgy Penguins samleobjekter. Partnerskabet vil give Penguin-fans en fysisk samling af Lil Pudgy plyslegetøj.

Meddelelsen tweet anfører:

“Disse samleobjekter, sammen med vores Pudgy Plys, er kun et smugkig af den mangfoldige linje af legetøj… Mens vi fortsætter med at bringe Pudgy Penguins til live, er vi i ekstase over at være på forkant med IP-udnyttelse i Web3. Følg med i, hvad der er det næste…”

Pudgy Penguins er en samling af 8.888 NFT’er i profilbillede. Dens nuværende bundpris er 3,15 ETH (ca. $4.060 i skrivende stund), og 62,5K ETH i volumen blev handlet.

Det ser ud til, at ledelsesskiftet var et frisk pust, som brandet havde brug for, da brandet kommer med nye meddelelser og ser stigninger i priserne. I april i år blev den originale Pudgy Penguins-kollektion solgt til Luca Netz, en Los Angeles-baseret iværksætter. Han etablerede et nyt team og et nyt rådgivende udvalg, og prisen på Pudgy Penguin NFT’erne blev hævet fra 1 ETH til 3,5 ETH. I august rangerede samlingen først på OpenSea, da en Pudgy Penguin NFT #6873 blev solgt for 400 ETH.

Udover hovedkollektionen har mærket også to ekstra kollektioner, Lil Pudgys og Pudgy Rods. Lil Pudgys NFT-kollektionen omfatter 22.222 Penguin PFP-stilede kunstværker. Gulvprisen for kollektionen er i øjeblikket 0,21 ETH (ca. $270 i skrivende stund).

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Skal jeg outsource indholdsoprettelse? 13 Fordele ved at outsource indhold