Pudgy Penguins gør større IP-spil med $9M Raise in Seed-runde ledet af 1kx

Følgende artikel hjælper dig med: Pudgy Penguins gør større IP-spil med $9M Raise in Seed-runde ledet af 1kx

Pudgy Penguins gør større IP-spil med $9M Raise in Seed-runde ledet af 1kx

NFT-kollektionen Pudgy Penguins har rejst $9 millioner i en seed-runde ledet af 1kx, med deltagelse fra Big Brain Holdings, Kronos Research, grundlæggerne af LayerZero Labs, Old Fashion Research og CRIT Ventures.

Med den nye finansiering vil Pudgy Penguin skalere sit hold og IP. Indtil videre har Pudgy Penguins’ IP fået licens til livebegivenheder og fysisk merch som hættetrøjer og solbriller. Der er også en legetøjslinje ved navn Pudgy Toys på vej, annonceret i august sidste år.

Finansieringen kommer efter sidste uges meddelelse om, at talentbureauet WME underskrev Pudgy Penguins til repræsentation. Ligesom andre NFT-projekter, der er blevet mærker i sig selv, indikerer signering med et talentbureau, at mærkets IP kan udvides til andre medievertikaler som film, tv og spil.

Det er vi stolte af at meddele @WME vil repræsentere os som vores officielle talentbureau.

Sammen med WME’s relationer inden for film, tv og spil vil vi fokusere på strategiske partnerskaber, der hjælper Pudgy Penguins med at nå nye målgrupper. pic.twitter.com/TtbkLexxAV

— Pudgy Penguins (@pudgypenguins) 5. maj 2023

Pudgy Penguins blev lanceret i juli 2021 og smed sine oprindelige grundlæggere i januar 2022, efter at de angiveligt havde planlagt at opgive projektet. I april 2022 blev en ny ledelse annonceret, efter at en gruppe ledet af den Los Angeles-baserede iværksætter Luca Netz købte projektet sammen med royalties fra de oprindelige grundlæggere for 750 ETH ($2,5 millioner på det tidspunkt). Sammen med sin samarbejdspartner Cameron Moulène og andre interessenter overtog Netz ledelsen af ​​Pudgy Penguins fællesskab, kendt som “Huddle”.

Som en del af aftalen fik den nye ledelse rettighederne til at lancere et token, udføre airdrops til andre indehavere af NFT-serien og udvikle andre produkter. Dette skridt blev set som en strategisk beslutning om at udvide Pudgy Penguins’ brand og skabe nye muligheder for vækst.

“Vi er begejstrede for at kunne fortsætte det stærke momentum, vi har bygget i løbet af det sidste år, selv på et bjørnemarked,” sagde Pudgy Penguins chef for investor relations Vi Powlis i pressemeddelelsen. “Dagens milepæl er et vidnesbyrd om visionen fra vores strategiske partnere, som anerkendte, at Pudgy Penguins ikke kun er et Web3-mærke for krypto-indfødte, men også en tilgængelig IP for hverdagsforbrugere rundt om i verden, såvel som vores utroligt talentfulde team. ”

🔥 Anbefalede:  9 gode tips til, hvordan du bruger ChatGPT til succes med affiliate marketing