PSG samarbejder med den asiatiske superstjerne Jay Chou for at lancere Metaverse-kunstprojektet

Følgende artikel hjælper dig med: PSG samarbejder med den asiatiske superstjerne Jay Chou for at lancere Metaverse-kunstprojektet

Foto af Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Frankrigs bedste fodboldklub, Paris-Saint-Germain, har indgået partnerskab med den asiatiske popsanger Jay Chou for at annoncere lanceringen af ​​et nyt Metaverse- og NFT-projekt. NFT-kollektionen, kaldet “Tiger Champs”, udkommer den 23. juni og vil udelukkende være tilgængelig via crypto.com.

Kampagnevideoen inkluderer PSG’s spillere, såsom Messi, Neymar, Verratti, Donarruma og Marquinhos, sammen med Chou og klubbens maskot. Samarbejdet er en indsats fra det parisiske hold for at fortsætte med at udvikle det asiatiske marked.

Jay Chou er en taiwansk mandopop-skuespiller, kunstner og producer. Han er en berømt skikkelse i hele Asien og har medvirket i Hollywood-film som “The Green Hornet” og “Now You See Me 2.” Chou betragtes som en af ​​Asiens bedste popartister. I sidste måned havde hans onlinekoncert over 100 millioner visninger.

I 2021 samarbejdede Chou med Sotheby’s om at auktionere “Contemporary Curated: Asia”; kunsten serie var meget succesfuld med 100 % af de solgte partier og fik betegnelsen “hvid handske”. Det samlede salg toppede $109 millioner og slog ni kunstnerauktionsrekorder.

Med PSG-samarbejdet ser Chou ud til snart at optræde på PSG’s stadion, Parc del Princes, hvilket gør ham til den første mandarinkunstner, der laver et show der. Superstjernen er også engageret i PSG’s filantropiske formål. Sammen med PSG Endowment Fund sigter Chou på at øge bevidstheden og midlerne til underprivilegerede børn.

Det er ikke første gang, PSG er blevet sat i forbindelse med Metaverse. I marts indgav klubben en varemærkeansøgning for en Metaverse-platform. I april 2021 lancerede de deres første NFT-kollektion med Lucky Buddy, og i år udgav de endnu en NFT for at fejre Messis syvende Ballon d’Or. I januar 2020 blev PSG en af ​​de første fodboldklubber til at lancere deres egen kryptovaluta, $PSG fan-token, som for nylig overskredet 15 milliarder dollars i salg.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor mislykkedes Papa John i Indien? | Papa John's Pizza Case Study

Læs relaterede indlæg: