PROOF starter Moonbirds DAO med NFT’er og Ethereum til en værdi af $2,6 millioner

Følgende artikel hjælper dig med: PROOF starter Moonbirds DAO med NFT’er og Ethereum til en værdi af $2,6 millioner

Månefugle

Blue chip NFT-projektet Moonbirds lancerer endelig sin egen DAO: Samlingens skaber og Web3-iværksætter Kevin Rose meddelte, at samfundsstyringssystemet vil være oppe at køre i begyndelsen af ​​2023.

I dag delte vi et overblik over, hvad der @månefugle DAO vil se ud. Lad os opsummere: 🧵👇

— Moonbirds (🦉, 🥃) (@moonbirds) 3. oktober 2022

PROOF-kollektivet er Moonbirds’ moderselskab, som vil tilføre DAO’en 2,6 millioner dollars i digitale aktiver. Af de samlede $2,6 millioner vil PROOF allokere $2 millioner til Ethereum-kryptovalutaen. Yderligere $100.000 for syv Moonbird NFT’er fra PROOF’s statskasse, og de resterende $500.000 fra 37 Moonbird-køb.

DAO vil også modtage yderligere 35% i Ethereum fra sekundære salg royalties af Moonbirds og Oddities samlinger.

Den officielle DAO dokument afslørede, at DAO-strukturen ville “styrke kreative, der bygger mod at fremme Moonbirds økosystem, omdømme og viden.”

Selvom DAO’er er autonome og fællesskabsdrevne, vil PROOF være i stand til at nedlægge veto mod ethvert “rogue forslag” fra fællesskabet vedrørende DAO-strukturen.

“Vi tvivler på, at dette vil ske, men ønsker at have sikkerhedsforanstaltninger på plads for at beskytte mod angreb, indtil vi er fortrolige med afstemningsprocessen,”

DAO-dokumentet anført.

At lancere en DAO er et stort skridt for Moonbirds (og ethvert andet NFT-projekt). Moonbirds DAO vil gøre det muligt for indehavere af Moonbird NFT’er at deltage og stemme om forslag til projektets økosystem.

NFT’er, der ejes af DAO, vil blive indlejret og berettiget til belønninger. De 37 Moonbird NFT-køb vil langsomt opbygge DAO’s statskasse og hjælpe med at undgå et ‘gulvfejning’. I fremtiden vil DAO beslutte, hvad der skal ske med de købte NFT’er.

I september sikrede PROOF sig en serie A-investeringsrunde på $50 millioner ledet af den bedste kryptoinvestor Andreesen Horowitz (a16z). Web3-virksomheden annoncerede også en ny NFT-kollektion, ‘Mythics’, der falder i 2023, sammen med lanceringen af ​​et indfødt token, som vil være knyttet til DAO.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  En ultimativ guide til at forstå psykologien bag logodesignet