Prisforudsigelser: Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) & Uwerx (WERX)

Følgende artikel hjælper dig med: Prisforudsigelser: Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) & Uwerx (WERX)

Kryptovaluta-bjørnemarkedet i 2022 har ramt investorer hårdt, men efterhånden som året går på hæld er der håb om et opsving for markedet i 2023. Binance Coin (BNB) bliver overvåget nøje af handlende, da frygten omgiver børsens skæbne. Cardano (ADA) er en mønt, der foretrækkes af investorer for en stor fremtid, og Uwerx er et nyt projekt, som analytikere tror kan stige 6.000 %.

Prisforudsigelser: Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) & Uwerx (WERX)

Binance Coin (BNB) kan have yderligere lavpunkter forude

Binance Coin (BNB) gik ind i 2023 på en bearish tone med et fald på 50 % i mønten til priser under $250. Siden da har det formået at komme op på $311. Binance Coin (BNB) har været på defensiven ind til årets udgang efter kritik af dets finanser. Det er nu blevet kulmineret af rygter om en Interpol Red Notice for Binance CEO og cyberangreb på selve kryptoen i hele 2022.

Et revisionsfirma, der lavede reservearbejde for Binance, standsede sit arbejde og det for to andre børser, hvilket sendte krusninger gennem markedet. Siden da har lederne af Binance været nødt til at forsikre investorerne om, at virksomheden er ved godt helbred. Der var også rygter om, at en langvarig hvidvasksag fra DOJ var tæt på at rejse tiltale mod ledelsesteamet.

Cardano (ADA) Crypto kan bringe en ny bølge af udviklere

Cardano (ADA) var en mønt, der led lidt uheld i 2021. Cardano (ADA) var gået tilbage til udgangspunktet og redesignede sin blockchain, hvilket kostede projektet nogle gevinster i 2020. Men i 2021 steg mønten fra omkring $0,30 til næsten $3,00 ved tyremarkedets top. Cardano (ADA) havde rettet sig mod den decentraliserede finanssektor og begyndte at se god trækkraft, før bjørnemarkedet startede.

🔥 Anbefalede:  Den detaljerede jobbeskrivelse for en detailkøber

Desværre for Cardano (ADA) var det DeFi-sektoren, der var en af ​​de hårdest ramte, og ADA faldt til $0,38. Men investorernes stemning er stadig stærk over Cardano (ADA)-projektet, og mange mener, at det kan se et hurtigt afkast i 2023 med et kursmål på $3,00 ved årets udgang.

Uwerx (WERX) kan blive vinder i 2023

Uwerx er et helt nyt projekt, der er på forsalg og ser ud til at forstyrre freelance-arbejdets verden. Det er en blomstrende arbejdssektor, og Uwerx kan drage fordel af en kryptorebound og vækst i koncertøkonomien. Data fra Statista forudsiger, at der vil være 90 millioner freelancere alene i USA i 2028, hvilket er en stigning fra 73 millioner forventet i 2023. Vi mener bestemt, at dette præsenterer sig selv som en af ​​de mest lovende investeringsmuligheder.

Uwerx (WERX) Presale: Store gevinster undervejs

Uwerx kan undgå problemerne med Binance Coin (BNB), da projektet fik gennemført en revision af InterFi Network og Solidproof før lanceringen, hvilket helt sikkert vil være et opmuntrende tegn for potentielle investorer. Projektet vil også låse sine likviditetspuljer op efter forsalget i 25 år, og derudover vil kontrakter blive frasagt af teamet, når projektet er klar til at blive noteret på CEX’er, for at undgå enhver frygt for et “rug pull”.

Uwerx handler til $0,005 i forsalget, og nogle analytikere ser en potentiel gevinst på 6.000%. Det ville betyde en pris per token på omkring $0,60. Uwerx kan helt sikkert vinde i 2023, når det får mere mainstream opmærksomhed, og vi går efter en pris på $1,00, hvilket er en tidlig 100x mulighed. Investorer kan komme tidligt ind nu for at nyde en bonus på 25 % på alle WERX-token-opkøb.

🔥 Anbefalede:  Her er, hvad der gik ned på ETH Barcelona

Internet side: www.uwerx.network

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network