Prisforudsigelse: Polygon (MATIC), Cardano (ADA) og Uwerx (WERX) 2023 Crypto Presale

Følgende artikel hjælper dig med: Prisforudsigelse: Polygon (MATIC), Cardano (ADA) og Uwerx (WERX) 2023 Crypto Presale

Mens bjørnemarkedet for kryptovaluta buldrer videre, vil der være vindere og tabere, når opsvinget kommer. Polygon (MATIC) er en, der kan vinde med møntens fald fra $2,5 til $0,75 og derefter genvinde tilbage til $1,10 år til dato. Cardano (ADA) var også sat op for gode ting før den negative markedshandling. Endelig er Uwerx et nyt projekt, der søger at forstyrre markedet for freelancearbejdere, og analytikere forventer store ting.

Prisforudsigelse: Polygon (MATIC), Cardano (ADA) og Uwerx (WERX) 2023 Crypto Presale

Polygon (MATIC) har sin værdi med partnerskaber

Polygon (MATIC) er en mønt, der har holdt sin værdi i markedsnedgangen på grund af nogle stjernespækkede partnerskaber. Underholdningsgiganten Disney føjede tidligere Polygon (MATIC) til sit acceleratorprogram, da virksomheden sigter mod at bringe augmented reality-teknologi til sin Disney plus- og forlystelsesparkvirksomhed.

Det næste partnerskab for Polygon (MATIC) var med Meta Platforms, tidligere Facebook. Den sociale mediegigant ønsker, at Polygon (MATIC) skal stå i spidsen for sit NFT-tilbud på Instagram, og prisen på Polygon (MATIC) kan vinde ved omfanget af disse partnerskaber. Når markedsopgangen kommer, forudser vi, at Polygon (MATIC) kan komme tilbage til $2,5 rimeligt hurtigt. Især med de seneste nyheder om, at Polygon nu er blevet den næststørste gaming blockchain, efterhånden som brugeraktiviteten stiger.

Cardano (ADA) bør se stor adoption

Cardano (ADA) var et godt sted foran bjørnemarkedet, da projektet begyndte at se institutionel adoption og decentraliseret finansieringsbrug. Cardano (ADA) havde omkring $175 milliarder i Total Value Locked (TVL) på kæden, som siden er faldet til $35 milliarder. TVL er en indikator for indskud, der holdes på et projekts blockchain til apps eller indsatser.

🔥 Anbefalede:  En samtale om fremtiden for Crypto, Metaverse og AI med HashKey Capitals partner Xiao Xiao

Cardano (ADA) er en af ​​de mere sikre kæder inden for kryptovaluta. Cardano (ADA)-projektet foretog en rettidig opgradering over hele linjen i 2020. Dette kan placere Cardano (ADA) et godt sted at genvinde investeringer, når markedet kommer sig. Cardano (ADA) er også ved at forberede forbedringsforslag 1694, som baner vejen for Voltaire-fasen, hvor deltagerne vil kontrollere kæden og gøre den virkelig decentral.

Det blev for nylig opdaget, at de fleste Cardano (ADA)-indehavere er blevet langsigtede ejere, hvilket illustrerer en tillidserklæring fra investorer. Dette er afspejlet i den stigende pris, da ADA fortsætter en opadgående pristrend fra $0,39. En væsentlig milepæl for projektet, som er med til at styrke den overordnede stabilitet af projektets præstation.

Uwerx (WERX) indstillet til at forstyrre et blomstrende marked

Uwerx er et projekt, der i øjeblikket er i forsalg, som kan stige højere på det næste tyremarked. Uwerx ønsker at forstyrre det hurtigt voksende marked for freelancemedarbejdere med en decentral platform, der kommer medarbejdere og freelancere til gode. Det vil føre til lavere gebyrer, øget gennemsigtighed og sikkerhed for arbejdsgivere og IP-kontrol. Koncertøkonomien giver i øjeblikket 1,4 billioner dollars til den amerikanske økonomi alene, og en af ​​markedslederne, Upwork, tjente 500 millioner dollars i omsætning i 2021.

Uwerx har modtaget to audits fra InterFi Network og Solidproof forud for lanceringen af ​​dets forhåndssalg, og projektets WERX-token sælges for kun $0,005! Projektet vil også låse likviditetspuljer op i 25 år efter forsalget slutter for at undgå enhver chance for et tæppetræk. Det er sikkerhedsproblemer, som alle gode projekter tager for at berolige investorer. Derudover vil projektets kontrakter blive opsagt, så snart projektet er klar til at blive noteret på centraliserede børser.

🔥 Anbefalede:  Sam Altmans Worldcoin skal migrere fra polygon til optimisme forud for Mainnet-lanceringen

Vi er overbevist om, at dette kan være en mulighed for at komme ind i en fremtidig blue-chip kryptovaluta til en ekstremt god pris – intet bedre eller mere rentabelt end at være tidligt (og modtage en 25 % bonus). Følg nedenstående links for at finde ud af mere.

Internet side: www.uwerx.network

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network