Prisforudsigelse for 2023: SingularityNET (AGIX) og Uwerx (WERX)

Følgende artikel hjælper dig med: Prisforudsigelse for 2023: SingularityNET (AGIX) og Uwerx (WERX)

SingularityNet (AGIX) har set sin pris stige i 2023, da AI-teknologi fanger investorernes opmærksomhed. Succesen med ChatGPT har øget prisen på alt AI-relateret, men der er en risiko for, at rallyet vakler, ligesom metaverse kryptoer gjorde. I denne artikel vil vi diskutere udsigterne for projektet og også give en prisforudsigelse for Uwerx- som er et hot nyt freelance blockchain-projekt.

Prisforudsigelse for 2023: SingularityNET (AGIX) og Uwerx (WERX)

SingularityNet (AGIX) ser ud til at tjene penge på AI

SingularityNET (AGIX) er en blockchain-platform, der lader brugere “skabe, dele og tjene penge på” AI-tjenester med sin globale AI-markedsplads.

Brugere af SingularityNET (AGIX) markedspladsen kan teste og købe et stort udvalg af AI-tjenester med platformens AGIX native token. Markedspladsen giver også AI-udviklere mulighed for at udgive og sælge AI-værktøjer, mens de sporer deres ydeevne. Holdet bag SingularityNET (AGIX) har en rig baggrund inden for robotteknologi og AI, mens den seneste hype omkring ChatGPT har mange øjne rettet mod sektoren. SingularityNET (AGIX) har også sin egen kunstige intelligens-robot, kaldet Sophia, som beskrives som “verdens dyreste robot”. Projektets plan er at lære Sophia at forstå menneskeligt sprog og kopiere menneskelig intelligens.

SingularityNet (AGIX) blev først annonceret i 2017 og lancerede et indledende mønttilbud (ICO) i december samme år, der rejste $36 millioner. En anden tjeneste, som projektet kan tjene penge på, er et fællesskab af AI-specialister gennem sin Request for AI-portal (RFAI), som giver kunderne mulighed for at bestille AI-tjenester, mens udviklere kan tjene AGIX-tokens for at opfylde efterspørgslen.

SingularityNet (AGIX) har været en af ​​de bedst præsterende kryptoer i 2023, da buzzet for AI-teknologi bliver varmere i aktier og investeringsverden. Microsofts vedtagelse af OpenAI ChatGPT-platformen har set en stigning i efterspørgslen efter kunstig intelligens, og analytikere har store mål for projektet. AGIX steg i år fra $0,06 til over $0,60. Mønten er siden faldet til $0,30, men vi ser, at projektet bevæger sig højere til $0,70. Den eneste risiko for investorer er, at projektet allerede har en markedsværdi på $400 mia.

🔥 Anbefalede:  Hvad er Marry Now Pay Later Business? | Top indiske MNPL-ordninger

Uwerx (WERX) kan tilbyde tidlige investorgevinster

Uwerx ser ud til at have potentialet til at levere stærke opadrettede gevinster for tidlige investorer i år. Uwerx-projektet vil bringe freelancearbejdets verden til blockchain og vil se efter at tage tidlige markedsandele fra virksomheder som Upwork. Uwerx har allerede forpligtet sig til at skære gebyrerne ned fra 20 % til 1 %, hvilket vil være tillokkende for både investorer og arbejdsgivere. En anden fordel for brugerne vil være større gennemsigtighed og nøjagtighed af registreringer på grund af digital finansteknologi

Uwerx er i øjeblikket i et forsalg, men har modtaget to separate revisioner fra SolidProof og InterFi Network. Den rejste likviditet under pressalget vil blive spærret i en periode på femogtyve år efter begivenheden, hvilket vil forsikre investorerne om, at der er tale om et seriøst projekt på lang sigt. Investorer i krypto ved dog, at de største gevinster i et projekt kan komme i løbet af de første møntudbud, og dette er et passende tidspunkt at købe, da analytikere har store forventninger til dette token i 2023.

Uwerx handler i øjeblikket til $0,00995 i projektets forsalg, men det forventes at rykke højere under processen. Investorer kan finde ud af mere information på nedenstående links og blive involveret, før efterspørgslen stiger, og den forlader fase 1. Når først projektet afslutter yderligere markedsføring og børsnoteringer, kan de fortryde, at de gik glip af den tidlige mulighed, og vi ser Uwerx gå til $1,20 i 4. kvartal dette år, med en pris på 2,50 USD i 2. kvartal 2024.

Se nedenstående links for at finde ud af, hvordan du kan blive involveret i dette spændende nye forsalg og nyde godt af en købsbonus på 20 %.

🔥 Anbefalede:  Hvad er omkostningsregnskab?

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network