Prisforudsigelse: Axie Infinity (AXS) og Dogecoin (DOGE), Indtast Uwerx (WERX) En Blockchain-platform for freelancere

Følgende artikel hjælper dig med: Prisforudsigelse: Axie Infinity (AXS) og Dogecoin (DOGE), Indtast Uwerx (WERX) En Blockchain-platform for freelancere

Uwerx er klar til at springe ind på kryptoscenen og håber at belønne tidlige investorer med nogle store gevinster. Axie Infinity (AXS) og Dogecoin (DOGE) har vist, hvad der er muligt, når du er first mover i en niche, der fanger kryptosamfundets fantasi. Uwerx kunne i sidste ende se gevinster i meme-stil med en reel nyttemulighed.

Prisforudsigelse: Axie Infinity (AXS) og Dogecoin (DOGE), Indtast Uwerx (WERX) En Blockchain-platform for freelancere

Uwerx (WERX) har attributterne for meme-gevinster

Uwerx søger at udnytte det hurtigt voksende marked for freelancearbejdere med et blockchain-projekt. Uwerx vil have en niche i kryptosektoren, og projektet håber, at det kan replikere prishandlingen fra andre tidlige movers. Axie Infinity (AXS) var det første projekt, der så brugerens trækkraft i spil for at tjene penge, og så 2,6 m spillere dagligt på sit højeste. Dogecoin (DOGE) opfandt Shiba Inu (SHIB) mememønt-temaet og er stadig i top ti af projekter, selvom de ikke har nogen reel brugssag.

Uwerx vil have alle attributter til at se meme-stil gevinster i sit token, fordi det har sin egen krypto-niche. Der er Web2-platforme, der leder freelance-arbejdssektoren, men blockchain kan forbedre oplevelsen for arbejdsgivere og arbejdere. Markedet er enormt og vokser hurtigt efter pandemien tvang arbejdere til at blive hjemme. Uwerx-forsalget er prissat til $0,005, og investorer bør springe ind før planlagte marketingkampagner og børsnoteringer.

Teamet bag Uwerx meddelte i dag, at de ville underbyde markedsledere endnu mere ved at sænke deres provisionssats fra 5 % til 1 % mod Upworks nyligt annoncerede fald fra 20 % til 10 % og Fiverrs 20 %.

Axie Infinity (AXS) ser ud til en eSports-fremtid

Axie Infinity (AXS) ser nu mod e-sport for den fremtidige adoption af sin platform. Axie Infinity (AXS) populariserede play-to-earn-temaet i krypto, men dets succes var flygtig. Udvikleren Sky Mavis har lagt grunden til et esports-fællesskab siden slutningen af ​​2021, men er nu på vej videre med sit partnerskab med Cloud9. De er et af Nordamerikas mest fremtrædende e-sportshold, og Axie Infinity (AXS) ønsker at udnytte populariteten af ​​sportsspil.

🔥 Anbefalede:  Sådan køber du Axie Infinity (AXS) i Canada 2023

Axie Infinity (AXS) ønsker at bruge e-sport til at opbygge Axie-fællesskabet og belønne dets mest aktive medlemmer. Axie esports-turneringer udbetaler gevinster i AXS, spillets governance-token, og dette kan også sælges på det åbne marked. E-sportssamfundet er dog lidt skeptisk over for blockchain efter det seneste bjørnemarked. Mange vil også blive skræmt af det enorme hack fra Ronin Network, som er hjemsted for Axie Infinity (AXS).

Dogecoin (DOGE) slutter sig til Market Bounce

Dogecoin (DOGE) har sluttet sig til det tidlige 2023-markedsbounce, men investorer bør være forsigtige med at blive involveret. Dogecoin (DOGE) mangler stadig nytte, og gevinsterne er rent spekulative. Dogecoin steg i oktober sidste år, da investorer spekulerede i, at mønten ville blive tilføjet til Twitter-platformen på en eller anden måde, men Elon Musks ankomst kunne ikke se nogen trækkraft på digital valuta.

Dogecoin (DOGE) handles nu til $0,08 efter den kraftige prisstigning på grund af ændringen af ​​Twitter-logoet. Dogecoin (DOGE) har mange fans for sine meme-egenskaber, men det er langt fra masseadoption, og investorer bør undgå gimmicks, især i betragtning af det nuværende økonomiske klima.

Selvom DOGE og AXS begge kunne se en positiv prishandling i fremtiden, mener vi, at det ville være fordelagtigt at søge muligheder som Uwerx, med højere vækstpotentiale. Projektet har gennemført revisioner med både Solidproof og InterFi Network udover at have låst likviditet i 25 år efter forsalget slutter.

De, der er villige til at tage en risiko og se potentielle langsigtede gevinster, bør følge nedenstående links:

Forsalg: invest.uwerx.netværk

Telegram: https://t.me/uwerx_network

Twitter: https://twitter.com/uwerx_network

Internet side: https://www.uwerx.network/