Primex Finance introducerer Beta 0.3.0 App med implementeringer til Polygon Mumbai og zkEVM Testnets

Følgende artikel hjælper dig med: Primex Finance introducerer Beta 0.3.0 App med implementeringer til Polygon Mumbai og zkEVM Testnets

Kiev, Ukraine, 18. januar 2023, Chainwire

Cross-chain prime brokerage protokol Primex Finans udruller en større opdatering til sin applikation. Beta 0.3.0 lanceres i to trin og introducerer en række nye funktioner samt forbedringer og rettelser af eksisterende funktionaliteter.

Fra den 12. januar 2023 var fase 1 eksklusivt tilgængelig for Primex Early Users, som kunne være de første til at få en praktisk oplevelse med Beta 0.3.0. Fra nu af vil tidlige brugere få privilegeret adgang til alle større protokolopdateringer i fremtiden (begyndende fra Beta 0.3.0). Ud over chancen for at teste nye udgivelser før andre fællesskabsmedlemmer, deltagere i programmet Nyd også yderligere fordele, såsom direkte kommunikation med Primex-teamet og andre tidlige brugere via Discord, samt muligheden for at deltage i private udfordringer og optjene eksklusive præmier.

Den 18. januar 2023 åbner Primex-teamet adgang for offentligheden til Beta 0.3.0, så alle kan starte applikationen og test den nye udgivelse uden begrænsninger.

Beta 0.3.0 introducerer fire nye kernefunktioner. Som den første og vigtigste implementerer Primex nu to nye blockchains: Polygon Mumbai og Polygon zkEVM testnet. Som følge heraf kan brugere nu teste Primex ved at handle og udlåne digitale aktiver på DEX’er på tværs af fire forskellige blockchains (Ethereum Goerli, zkSync 2.0 testnet, Polygon Mumbai og Polygon zkEVM testnet). Med den nye multi-chain funktionalitet kan handlende og långivere nu bytte mellem forskellige netværk via en enkelt grænseflade.

“Da vi spurgte vores samfund, hvilke kæder vi skulle implementere Primex på, var Polygon langt det bedste valg blandt vælgerne. Selvom vi var glade for resultaterne, kom de ikke som en overraskelse for vores hold. Mumbai er testnet for Polygon PoS, Layer 2 blockchain med den højeste DeFi TVL, der kan opnå op til 7.000 TPS. På den anden side er zkEVM en nyere løsning, der bruger ZK-rollups via den ultrahurtige Polygon Zero-teknologi for at opnå en 90% gebyrreduktion for brugere på Ethereums L2. Af disse grunde giver det stor mening at implementere Primex på testnettene af disse to blockchains,” sagde Vlad Kostanda, Primex Finances medstifter.

🔥 Anbefalede:  Gør dig klar til at sælge uden at sælge ud

Udover ovenstående kernefunktioner introducerede Primex-teamet yderligere ændringer til protokollen som en del af Beta 0.3.0-opdateringen, herunder:

  • Støtte til OKX tegnebogsom brugere nu kan bruge til at forbinde deres tegnebøger til Primex sammen med MetaMask og WalletConnect
  • Integrationen af ​​QuickSwap v2 DEX på Polygon Mumbai
  • Forbedret handelsoplevelse via en ny bot, der med jævne mellemrum synkroniserer aktivpriser på testnettet med hovednettet
  • Forbedret UX til download af handelshistorik
  • Muligheden for at se dato og klokkeslæt, hvor en ordre eller position blev oprettet på handelssiden
  • Fejlrettelser relateret til oversættelsen af ​​Primex-applikationens visse komponenter og oversættelsesforsinkelser efter en bruger skifter mellem sprog
  • Yderligere optimeringer og fejlrettelser

Om Primex Finans

Grundlagt i 2021, er Primex Finance den første krydskædede prime brokerage-protokol nogensinde, der søger at løse DeFi-markedets likviditetsfragmenteringsproblem ved at muliggøre spotmarginhandel støttet af långivere på tværs af adskillige DEX’er og blockchains med en fuldstændig decentraliseret handelsudførelsesmekanisme. I september 2022 avancerede holdet til næste fase af sin køreplan ved at lancere platformens Beta-udgivelse. For nylig udrullede projektet Beta 0.3.0, en større opdatering til protokollen, der introducerer en lang række vigtige funktioner, funktionaliteter og rettelser. For mere information, besøg Primex’s internet side og blog.

Kontakt

CMO
Anton Demenko
PrimexLabs OÜ
[email protected]

Table of Contents