Prada frigiver Timecapsule NFT’er sammen med dets tøj

Følgende artikel hjælper dig med: Prada frigiver Timecapsule NFT’er sammen med dets tøj

Pradas Timecapsule-kollektion

Prada har taget endnu et skridt ind i Web3. Det luksuriøse modemærke vil lancere 100 NFT’er sammen med dets seneste Timecapsule kønsneutrale skjorter. Købere af merch-beklædningen vil få en gratis airdrop af hvide eller sorte kapsel GIF NFT’er.

Beklædningskollektionen er designet af Cassius Atticus Hirst, søn af den berømte engelske kunstner Damien Hirst.

NFT’erne vil byde på hjælpeprogrammer, herunder tidlig adgang til fremtidige mynter og en VIP-oplevelse, endnu mere vil blive annonceret på Pradas nye Discord-kanal, Prada krypteret. Hver fysisk genstand har et serienummer knyttet til et unikt digitalt samleobjekt. Selvom NFT’erne er begavede, kan ejerne frit angive dem på sekundære NFT-markedspladser.

“Oprettet i samarbejde med Cassius Hirst, Prada Timecapsule drop #30 har en unik, teknisk stofskjorte, tilgængelig i både sort og hvid og dekoreret med Cassius Hirsts signaturmaske og hjernescanningsdesign, der begge symboliserer enhed og sammenhold.” Prada beskrevet samlingen.

I anden fase vil alle ejere af Pradas Timecapsule-kollektioner (først udgivet i december 2019) kunne gøre krav på en NFT. Kollektionen i begrænset oplag lanceret som et månedligt 24-timers salg, frigivet hver første torsdag i måneden.

Prada er ikke nyt for NFT’er – mærket har indgået et samarbejde med Adidas om at auktionere 3.000 community-sourced kunst NFT’er på Ethereum NFT-markedspladsen SuperRare.

Det italienske modemærke har også dukket op i spilindustrien og afslørede en Wingsuit på sin Twitter-konto til et videospil. Prada har indgået et samarbejde med spiludvikleren Ubisoft for at integrere modekollektionen, Prada Linea Rossa, i Riders Republic.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Sådan optager du din skærm på pc med iTop Screen Recorder?