Prada Crypted annoncerer udgivelsen af ​​sin femte Timecapsule NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Prada Crypted annoncerer udgivelsen af ​​sin femte Timecapsule NFT-kollektion

Det italienske luksusmodemærke Prada fortsætter med at tiltrække Web3-indfødte med sine eksklusive Prada Timecapsule-dråber. Virksomheden annoncerede udgivelsen af ​​en ny Timecapsule NFT-kollektion, der forventes den 6. oktober.

Prada Crypted er modehusets initiativ, der første gang gik i luften i december 2019. Hver første torsdag i måneden udgiver brandet varer i begrænset oplag, som kan købes i 24 timer. I 2022 begyndte Prada at udstede NFT’er for at støtte tøjet og forbedre kundeoplevelsen.

Hver ikke-fungibel token giver sin indehaver adgang til begavede kunstværker og et kønsneutralt fysisk produkt. De tidligere Timecapsule-dråber indeholdt skjorter i patchwork-stil fra Pradas arkiv af genbrugsmaterialer. Drop #34 vil inkludere en bowlingtrøje i begrænset oplag skabt i tropiske og vintage-pop-stile.

Prada krypteret

Det er værd at bemærke, at NFT’erne giver indehavere adgang til unikke oplevelser og begivenheder afholdt af mærket. I september havde Timecapsule-indehavere en chance for at vinde en invitation til Prada Spring Summer Show ’23, som fandt sted under Milano Fashion Week. Det Dubai-baserede Discord-medlem Basha vandt den første Prada-oplevelse. Han deltog i mærkets SS23 Womenswear-show kaldet “A Touch of Crude”, modtog en privat rundvisning i kollektionen og deltog i en særlig Prada-middag på en tre-Michelin-stjerne restaurant.

På en sidebemærkning – den anonyme krypto-influencer Gmoney, som for nylig har lanceret en Web3-mode- og livsstilsplatform, besøgte også showet.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Renault er klar til at frigive sin anden NFT-kollektion, med fysiske sneakers