Prada annoncerer udgivelsen af ​​sin tiende Phygital Timecapsule NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Prada annoncerer udgivelsen af ​​sin tiende Phygital Timecapsule NFT-kollektion

Tiende phygital Prada samling

Luksusmodemærket Prada annoncerer den kommende udgivelse af sin tiende TimeCapsule NFT-kollektion.

TimeCapsule er en månedlig udgivelse, der inkluderer fysiske Prada-genstande i begrænset oplag understøttet af ikke-fungible tokens. Virksomheden begyndte at udstede phygital fashion NFT’er i begyndelsen af ​​2022, men generelt er TimeCapsule en del af Prada Crypted-initiativet, som først blev introduceret i december 2019.

Den nye kollektion markerer den endelige udgivelse af en tredelt serie af skjorter med print produceret af den italienske fotograf Enzo Ragazzini. Dråben kaldet “Interferenza Ottica Art Print af Enzo Ragazzini” inkluderer 50 poplin unisex-skjorter med trykte fotografier, som Enzo tog i 1969. Skjorten har også et Prada-emaljeret trekant-logo med et “MARCH”-emblem på bagsiden af ​​skjorten. Navnlig skabte Ragazzini fotografiet ved hjælp af de roterende mekaniske enheder fra hans opfindelse. Kunstværket blev vist på udstillingen på Institute of Contemporary Arts i London – og TimeCapsule NFT-indehavere kan nu bære det.

Sammen med den fysiske genstand vil NFT-ejere få adgang til Prada Crypted-fællesskabet og lukkede Discord-chats.

Prada

Den tiende TimeCapsule-kollektion udkommer den 2. marts kl. 15.00 CET. Det er vigtigt at bemærke, at prægningen kun vil være åben i 24 timer.

I begyndelsen af ​​februar meddelte Prada, at ejerne af Prada Crypted-varer udstedt før juni 2022 med tilbagevirkende kraft kunne gøre krav på NFT’er knyttet til deres fysiske produkter. I marts fortsætter brandet med at give enkeltpersoner en chance for at gøre det.

Læs mere om Prada Crypted:

🔥 Anbefalede:  Meta køber det smarte brillefirma Luxexcel for at styrke sin fremtid i AR