Prada annoncerer udgivelsen af ​​en ny Timecapsule NFT-kollektion, der kommer den 5. januar

Følgende artikel hjælper dig med: Prada annoncerer udgivelsen af ​​en ny Timecapsule NFT-kollektion, der kommer den 5. januar

Luksusmodemærket Prada annoncerer den kommende lancering af sin ottende Timecapsule NFT-kollektion.

Den eksklusive phygital drop er en del af Prada Crypted-projektet, som først blev lanceret i december 2019. Hver måned udgiver det italienske firma modetøj i begrænset oplag til sine mest aktive og innovative fans. I begyndelsen af ​​dette år begyndte Prada at udstede ikke-fungible tokens, der understøtter eksklusive fysiske genstande.

Timecapsule #37 er indstillet til at falde den 5. januar kl. 15.00 CET. Halvtreds stykker vil kun være tilgængelige til prægning i 24 timer.

Prada

Ligesom i de foregående måneder vil udgivelsen indeholde unisex-skjorter. I januar valgte Prada prints lavet af den italienske fotograf Enzo Ragazzini. Fotografierne blev skabt i 1969 og blev derefter digitaliseret i 2017. Især Ragazzini brugte mekaniske enheder, han havde opfundet, til at producere de cirkulære og vandrette mønstre trykt på skjorterne. Bagsiden af ​​skjorterne har et “januar” print sammen med mærkets trekantede logo.

Skjorterne i begrænset oplag, ledsaget af eksklusive NFT’er, giver indehavere adgang til Prada Crypto-fællesskabet. Mere end det, vil et heldigt medlem af samfundet have mulighed for at besøge Prada Menswear Efterår/Vinter 2023 modeshow, som finder sted den 15. januar i Milano.

Prada

Virksomheden har tidligere tilbudt en lignende oplevelse i september i år. Dengang blev et medlem af samfundet ved navn Basha inviteret til at deltage i Pradas forår/sommer 2023 dametøjsshow, modtog en privat rundvisning i kollektionen og nød en tre-Michelin-stjerne middag i selskab med krypto- og modeinfluentere.

🔥 Anbefalede:  2024 iPad med OLED-skærm kommer med to store opgraderinger