Prada annoncerer sin tolvte Timecapsule NFT-kollektion

Følgende artikel hjælper dig med: Prada annoncerer sin tolvte Timecapsule NFT-kollektion

Prada annoncerer sin tolvte Timecapsule NFT-kollektion

Det italienske luksusmodemærke Prada annoncerer det kommende fald af sin 12. Timecapsule NFT-kollektion.

Timecapsule er en del af Prada Crypted-initiativet, der blev lanceret af brandet i december 2019. I maj 2022 begyndte virksomheden at udgive fysiske genstande i begrænset oplag understøttet af ikke-fungible tokens hver måned. Så den kommende drop fejrer første årsdagen for Pradas web3-initiativ.

Kollektionen har en gul og blå tanktop lavet af stribet teknisk stof. Varen har stribede monokrome strikkanter og Pradas trekanter-logo. Så står der på bagsiden “maj” – måneden for faldet. Mærket bruger sine arkiverede materialer, der kombinerer arv og innovation.

Prada annoncerer sin tolvte Timecapsule NFT-kollektion

Den 12. Timecapsule-kollektion går live den 4. maj og vil kun være tilgængelig i 24 timer. Ligesom i de tidligere udgivelser er der kun 50 varer i denne udgivelse. Prægningen vil ske i en først-til-mølle-tilstand, så Pradas fans, der ønsker at få den begrænsede vare, skal handle hurtigt. Hver fysisk brik kommer med et tilsvarende ikke-fungibelt token, som fungerer som et pass til Prada Crypted Discord-fællesskabet.

I maj vil mærket især tillade en tilfældigt udvalgt NFT-indehaver at deltage i den niende iteration af Prada Mode. Anledningen finder sted i Tokyo den 12. og 13. maj. Som en del af begivenheden vil Tokyo Metropolitan Teen Art Museum blive omdannet til et rum, der giver gæsterne mulighed for at udforske kunst og historisk arkitektur i forskellige former. Udstillingen er kurateret af Pradas mangeårige samarbejdspartner, Kazuyo Sejima.

For at deltage i lodtrækningen skal enkeltpersoner holde en Prada Timecapsule NFT i deres kryptopunge, være en del af Prada Crypted Discord og være verificerede indehavere med det grønne flueben på mærkets Discord.

🔥 Anbefalede:  Sådan skalerer du din gæsteblogstrategi og opbygger flere links

Læs mere om Prada: