Prada afslører sin 11. Timecapsule-kollektion, der kommer den 6. april

Følgende artikel hjælper dig med: Prada afslører sin 11. Timecapsule-kollektion, der kommer den 6. april

Prada afslører sin 11. Timecapsule-kollektion, der kommer den 6. april

Det italienske luksusmodemærke Prada har annonceret det kommende fald af sin 11. Timecapsule NFT-kollektion.

Timecapsule er et NFT-drevet projekt, der indgår i Prada Crypted, brandets web3-initiativ, der blev lanceret i december 2019. I 2022 begyndte virksomheden at udstede NFT’er, der understøtter dets fysiske varer i begrænset oplag.

Den nye kollektion omfatter halvtreds unisex tanktops med tilsvarende ikke-fungible tokens. Mærket følger en bæredygtig tilgang, så de fysiske stykker blev produceret med stoffer fra Prada-arkivet. Den tofarvede satin tanktop er en reference til basketball jersey stilen. Den kommer i elegante og sofistikerede farver og har flerfarvede strikkanter lavet af silkegarn.

Samlingens udgivelse finder sted den 6. april på projektets hjemmeside. Mønten vil blive gennemført i en først-til-mølle-mode.

Ud over den eksklusive fysiske genstand får ejere af Timecapsule NFT’er adgang til Pradas Crypted NFT-fællesskab. Det er bemærkelsesværdigt, at mærket ofte tilbyder sine community modeoplevelser og adgang til unikke begivenheder.

For eksempel vil en heldig Timecapsule NFT-indehaver i april kunne deltage Prada rammer den 17-19 april. Initiativet er en del af Salone del Mobile, en globalt anerkendt Milano-baseret møbeludstilling. Prada Frames vil samle forskere og fagfolk om bæredygtighed, materialer og miljø, som vil dele deres tanker i løbet af seks sessioner over tre dage.

Inden da, i september 2022, valgte Prada tilfældigt én deltager i samfundet og inviterede ham til Milano Fashion Week Spring Summer Show ’23. Den heldige person, kaldet Basha på Twitter, modtog også en privat rundvisning i samlingen og deltog i en Prada-middag på en tre-Michelin-stjernet restaurant.

Læs mere om Prada:

🔥 Anbefalede:  Sådan genses AMD's store GPU-lancering - og hvad der blev annonceret