Porsches første NFT-kollektion frigives i januar 2023

Følgende artikel hjælper dig med: Porsches første NFT-kollektion frigives i januar 2023

Luksusbilproducenten Porsche er klar til at lancere sin første NFT-kollektion. Virksomheden drillede sine Twitter-tilhængere i flere måneder og afslørede endelig nyheden den 29. november.

Til at starte med omdøbte mærket sit Twitter-håndtag til “eth_porsche” og annoncerede den kommende udgivelse af den ikke-fungible token-samling.

Det kollektion har til formål at udforske blockchain-teknologi gennem NFT’er, der blander den fysiske og den digitale verden. Porsche inviterer fans til at slutte sig til det eksklusive fællesskab af pionerer og være med til at designe virksomhedens fremtid i Web3.

Samlingen er designet af 3D-kunstneren Patrick Vogel og vil omfatte 7.500 Porsche NFT’er. Der vil være over 150.000 designkombinationer af mærkets berømte model 911. Indehavere vil være i stand til at skabe deres egne 911 NFT’er ved at låse en af ​​kombinationerne op.

Udmøntningen starter i januar 2023. Herefter vil token-ejere have mulighed for at forme NFT’ernes design ved at vælge en af ​​de stilistiske retninger: Performance, Lifestyle eller Heritage.

Virksomheden har ikke annonceret NFT’ernes pris endnu, og opfordrer enkeltpersoner til nu at deltage i virksomhedens Discord server for opdateringer.

“NFT-kunstværkerne gør det muligt for os at tage vores forståelse af moderne luksus og Porsches unikke brandpositionering ind i den digitale verden,”

sagde medlem af direktionen for salg og marketing, Detlev von Platen.

Bilproducenter, ligesom high-end modemærker, går ind på Web3-området for at øge samfundsengagementet og tiltrække nye målgrupper. I år er blandt de virksomheder, der har udgivet NFT-kollektioner, den italienske bilproducent Lamborghini, som bortauktionerede en superbil NFT udviklet i samarbejde med DJ Steve Aoki og Krista Kim. I august i år udgav virksomheden også en NFT-kollektion kaldet “The Epic Road Trip.”

🔥 Anbefalede:  AIM annoncerer den første udgave af Data Engineering Summit, Indiens første konference med fokus på dette nye felt