Porsche frigiver sine 911 NFT’er, ingen bad om; samlingen formår ikke at få trækkraft

Følgende artikel hjælper dig med: Porsche frigiver sine 911 NFT’er, ingen bad om; samlingen formår ikke at få trækkraft

Den tyske bilproducent Porsche har udgivet sin første NFT-kollektion. Samlingen kaldet “PORSCHΞ 911” indeholder 7.500 ikke-fungible token-kunstværker af mærkets berømte 911-sportsvogn.

Porsche annoncerede først den kommende udgivelse i november 2022. Udført på Ethereum blockchain, var kollektionen beregnet til at være en ny måde for luksusbilproducenten at engagere sig med sine eksisterende fans og tiltrække nye velhavende kunder over hele verden.

Porsche NFT

Kryptosamfundet er dog ikke begejstret for faldet, og samlingen formåede ikke at vinde indpas. I skrivende stund er kun 1.427 af de 7.500 kunstværker præget.

“PORSCHΞ 911” bliver kritiseret for sin mangel på originalitet og dets ublu priser, med prægningsprisen på 0,911 ETH (ca. $1.473 i skrivende stund). Den aktuelle bundpris for NFT’erne på den sekundære marked er 0,8824 ETH.

Porsches NFT-eksperiment er en påmindelse om de vanskeligheder, som traditionelle virksomheder kan have, når de går ind på web3-området. “911”-udgivelsen viser brands, hvor vigtigt det er at etablere en stærk forbindelse med publikum og samarbejde med eksisterende web3-eksperter og brands. Derudover kryptoentusiaster tro på det er afgørende at vise passion og interesse for alt innovativt og investere i teknologi så meget som muligt.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Startup Funding | Fortjenester og ulemper