Popkunstner Burton Morris samarbejder med banketlaboratorier for at udforske den næste bølge af kunst i metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Popkunstner Burton Morris samarbejder med banketlaboratorier for at udforske den næste bølge af kunst i metaverset

Popkunstner Burton Morris samarbejder med banketlaboratorier for at udforske den næste bølge af kunst i metaverset

Hvordan blev du introduceret?

Burton: For et par måneder siden min gode ven Jerry Eitel (Chief Metaverse Officer hos Prager Metis) introducerede mig til Matt Bond fra Banquet Labs. Vi slog til med det samme og er blevet venner og Web3-samarbejdspartnere lige siden.

Burton, hvad inspirerede dig til at gå ind i Metaverset?

Burton: Da jeg først lærte om metaverset, var der så mange ting, der begejstrede mig ved det. Et udløb for nye muligheder, et sted at møde nye mennesker, en platform til at skabe nye kunstværker i modsætning til noget, jeg havde gjort tidligere, og en chance for at deltage i opbygningen af ​​den næste bølge af kunst og kultur.

Kan I begge fortælle os mere om inspirationen til projektet?

Burton: Vores inspiration kom fra at tage min “populære ikoner” kunstværk som jeg har skabt i løbet af de sidste 30 år og infunderet dem i disse nye medier og metaverser i web3.

Matt:Som ægte fans af Burton og hans arbejde ønskede vi at lancere ham på web3-markedet på den rigtige måde. Vores mål var at fordybe Burton direkte ind i hjertet af nutidens NFT-bevægelse ved at parre ham med en kurateret gruppe af kunstnere, teknologer, designere og kulturpushere for en mangfoldig blanding af samarbejdsprojekter.

Burton: Vores seneste udgivelse var en virtuel modekollektion til metaverse. Det interesserede mig, fordi jeg altid har været en fortaler for at blande kunst og mode. Da jeg først startede, kom et af mine store pauser, da David Schwimmer besluttede at bære min t-shirt, mens jeg filmede det tredje afsnit af Friends. På samme måde vandt Banquet og Dapp Craft først berømthed i web3-scenen efter at have slået sig sammen om at udgive deres virtuelle modekollektion sidste sommer. Vi var alle virkelig begejstrede for ideen om at gå sammen om at skabe noget nyt og innovativt til wearables-markedet.

🔥 Anbefalede:  19 inspirerende podcasts til at booste din iværksætterkreativitet

Fortæl os om Pop!Tops – hvad adskiller den fra andre wearables lige nu?

Matt: Pop!Tops er det perfekte Decentraland wearables-samarbejde. Burton er en af ​​de førende kunstnere i sin generation, og Dapp Craft er en af ​​de bedste bærbare udviklere i metaversen. Det er svært at få en så forskelligartet blanding af talenter sammen bag én samling. Vi var så heldige at gøre det med Pop!Tops, og som et resultat skiller kvaliteten og kreativiteten af ​​disse stykker sig helt klart ud på Decentralands markedsplads.

Her er et citat fra en af ​​køberne af kollektionen om, hvad der adskiller den:

Muligheden for at repræsentere mig selv i metaverset ved at bære et originalt Burton Morris-kunstværk er noget, jeg aldrig kunne gøre i det virkelige liv. Også da dette er hans første samling nogensinde udgivet i metaverset, bærer den kraften fra hele hans portefølje i et unægteligt smukt stykke.

Metaverse influencer, grundlægger af The DCL Report KevinOnEarth

Læs relaterede artikler: