“Pokemon Go”-skaberen Niantic udgiver nyt AR Pet-spil “Peridot” i maj

Følgende artikel hjælper dig med: “Pokemon Go”-skaberen Niantic udgiver nyt AR Pet-spil “Peridot” i maj

Niantic, udvikleren af ​​populære AR-spil Pokemon Go og Pikmin Bloom, har officielt annonceret udgivelsen af ​​sit nye augmented reality-spil kaldet Peridot, som lanceres den 9. maj til både iOS- og Android-platforme. Peridots tema ligner det populære virtuelle kæledyrsspil fra 2000’erne, Tamagotchi.

“Et kommende eventyr-kæledyrsspil i den virkelige verden, hvor du holder af enestående yndige væsner, opdrager dem til voksenlivet, mens I udforsker verden sammen og omdiversificerer deres arter,” lyder spillets beskrivelse.

Virksomheden skrev at hvert virtuelt kæledyr, Peridot, er genetisk unikt og arver en kombination af gener fra deres forældre, der kan resultere i en lang række fysiske træk, såsom blå eller sort farve, metallisk glans, pels, gedelignende horn, store ører, buskede haler, og utallige flere. Nogle af disse karakteristika er blevet identificeret af holdet som “Arketyper”, herunder betegnelser som “Enhjørning” og “Klovnfisk.” Det er dog op til Keepers at samarbejde om at krydse deres Peridots og låse op for hele rækken af ​​mulige kombinationer af surrealistiske virtuelle kæledyr.

Peridot motiverer spillere til at tage deres kæledyr med på gåture i det virkelige liv for at samle genstande, udforske nye steder og tage billeder. Spillet er synkroniseret med Health-appen, hvilket gør det muligt for spillere at akkumulere gåafstand, selv når appen ikke er aktiv.

Peridot vil, ligesom mange andre gratis mobilspil, tilbyde køb i appen, såsom samleobjekter, digitalt legetøj og kosmetik. Dog vil de centrale spilfunktioner være tilgængelige for alle spillere, uanset om de foretager køb i appen eller ej. Spillere kan opdage nye digitale ledsagere og opdrage dem i henhold til deres præferencer uden at bruge penge.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor Starlink downloadhastigheder oplever tocifrede fald

I 2021, Niantic sikret en investering på 300 millioner dollars til at bygge et metavers, der integrerer den virtuelle og fysiske verden – “den virkelige verdens metavers.”

Læs mere: