Pokémon GO-producenten Niantic ser på fremtiden med Lightship-platformen og Campfire sociale netværk

Følgende artikel hjælper dig med: Pokémon GO-producenten Niantic ser på fremtiden med Lightship-platformen og Campfire sociale netværk

Skærmbillede af Pokemon Go-gameplay fra Niantic(Niantic)

Spilproducenten Niantic slog et hjem, da dens augmented reality (AR) Pokémon Go mobilspil blev et popkultur-fænomen i 2016. Virksomheden vil udnytte denne succes ved at bevæge sig solidt ind på Web3-territorium med en platform, hvor udviklere kan perfektionere nye AR-apps og bruge Niantics Visual Positioning System (VPS) kortlægningssoftware.

VPS kommer med virksomhedens Lightship-softwareudviklingssæt, som vil give en platform til at udvikle spil med delte multiplayer AR-oplevelser. Niantic udgiver også det lokationsbaserede sociale netværk Campfire, designet til at fungere problemfrit med spil udviklet ved hjælp af Lightship. Randen har mere:

Campfire trykker på din Niantic-kontos liste over venner for at vise deres placeringer på et kort, hvis de tilmelder sig, sammen med nærliggende oplevelser i spillet. Du kan organisere og svare på møder i det virkelige liv for disse oplevelser, såsom et Pokémon-raid, og chatte med andre spillere i en gruppe. Målet er, at Campfire ikke kun skal gøre Niantics spil mere sociale, men også give andre udviklere mulighed for at få deres Lightship-drevne apps opdaget af virksomhedens millioner af brugere.

Niantic hævder, at en enorm datacache vil udfylde sine VPS-lokationsdatabehov. Virksomheden hentede scanninger af lokationer fra brugernes telefonkameraer, der afspillede Ingress og Pokémon Go og har kort, der dækker større storbyområder som San Francisco, London, Tokyo, Los Angeles og New York City.

Niantic-planer opnår en indtægtsstrøm fra dets placeringslag, som fungerer som en kernedel af AR-apps, der bruges på telefoner og wearables. Udviklere vil have adgang til Lightships server-side komponenter samt VPS og multiplayer muligheder. Ifølge The Verge tror selskabets administrerende direktør John Hanke ikke, at Lightship vil give meget i vejen for omsætning i starten, men med flere og flere virksomheder, der udvider til Web3, kan det bare være et spørgsmål om tid.

🔥 Anbefalede:  EchoSpeech: Revolutionerende kommunikation med Silent-Speech Recognition Technology

Læs relaterede indlæg: