PlayStation Stars: loyalitetsprogram med digitale samleobjekter, ikke NFT’er?

Følgende artikel hjælper dig med: PlayStation Stars: loyalitetsprogram med digitale samleobjekter, ikke NFT’er?

Af alle de nyheder, som PlayStation delte med os i sidste uge under State of Play, Playstation stjerner er en af ​​de mest fremragende nyheder relateret til videospilmærkets mest loyale spillere.

I en officiel video gav Playstations globale marketingdirektør, Grace Chen, detaljer om Playstation Stars, et loyalitets-belønningsprogram, der blev introduceret i juni for første gang. Projektet belønner brugere med digitale samleobjekter med Playstation-tema, som ikke er bygget med NFT-teknologi.

Chen viser digitale samleobjekter, der kan låses op ved at gennemføre forskellige aktiviteter og udfordringer. Disse inkluderer mærkets mest ikoniske kreationer: Playstation 3, PocketStation, Ape Escape 2, Toro y Kuro og Polygon Man.

Brugere kan tilmelde sig programmet og samle Playstation-stjerner uden omkostninger. Spillere modtager samleobjekter for at fuldføre præstationer eller fejre tidligere aktiviteter. Alle stjerner har forskellige niveauer af sjældenhed, hvilket er forbundet med den indsats, der kræves for at tjene dem. Brugere kan vise deres samleobjekter frem på en virtuel skærm inde i PlayStation-appen.

Kampagnerne eller udfordringerne, der er nødvendige for at tjene samleobjekterne, vil enten være pointindtjenende aktiviteter eller samleobjekter. En af PlayStation Stars første kampagner vil være et sangbaseret spil kaldet “Hit/Play 1994.”

For øjeblikket er PlayStation Stars kun tilgængelig på PlayStation og PlayStation-appen. Senere vil digitale samleobjekter være tilgængelige på konsollerne. Programmet ruller først ud i Asien i slutningen af ​​september; flere uger senere vil den lanceres i Amerika og Europa.

Tidligt i september præsenterede Starbucks også et loyalitetsprogram for sine kaffedrikkere – Odyssey, en markedsplads, hvor medlemmer kan tjene og købe NFT’er fra den store kaffekæde.

🔥 Anbefalede:  Nvidia serverer en stor prisnedsættelse på sin bedste GPU

Mange mærker, der er kommet ind på Web3-området for nylig, belønner brugere med NFT’er eller krypto-tokens. PlayStation er derimod ikke en af ​​dem.

Læs relaterede indlæg: