Playboy ankommer til The Sandbox’s Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Playboy ankommer til The Sandbox’s Metaverse

Legendarisk herreblad Playboy har lanceret “MetaMansion”-oplevelsen i The Sandbox.

Det vil omfatte spil, programmerede begivenheder og NFT-udgivelser, hvor sidstnævnte byder på indhold fra magasinets bibliotek.

Playboy kom ind på Web3-området i sommeren 2021. Virksomheden udgav sin genesis NFT-kollektion i samarbejde med kunstneren Slimesunday. Den blev døbt “Liquid Summer”, og den blev udsolgt på mindre end tre minutter.

I oktober 2021 udsendte mærket en NFT-kollektion kaldet “Playboy Rabbitars.” Dens indehavere vil give adgang til eksklusive oplevelser i The Sandbox’s Playboy-område. Sandbox LAND-ejerne vil også være i stand til at låse op for funktionerne.

“Playboy er emblematisk for sin charme, livsstil og underholdningsindhold, der har transcenderet generationer, og som allerede er trådt ind i Web3 med tidlig succes. Vi er glade for at bringe dets rige arkiv af indhold ind i Metaverse og gøre det muligt for ægte fans at blive virtuelle naboer til dette ikoniske brand under et fremtidigt kommende LAND-salg i Q3 2022,” siger COO og medstifter af The Sandbox, Sebastien Borget .

Sandkassen er et af de store decentraliserede universer på blockchain. Virksomheden har indgået partnerskab med over 200 mærker og IP’er, herunder Gucci, Adidas, Ledger, Warner Music Group, Snoop Dogg, World of Women og andre. Som en sidebemærkning, Playboy er ikke den eneste redaktion, der trådte ind i Metaverset – det amerikanske magasin TIME har også et virtuelt land inden for The Sandbox.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  De 22 bedste websteder til at sælge ting lokalt i 2023