Pixel Buds Pro til $199 lander i juli

Følgende artikel hjælper dig med: Pixel Buds Pro til $199 lander i juli

Google annoncerede en ny post i Pixel Buds-linjen – Pixel Buds Pro til $199 – på sin årlige Google I/O-udviklerkonference i dag. De slutter sig til den billigere Pixel Buds A-Series og de hedengangne ​​originale Pixel Buds. De vil være tilgængelige til forudbestilling den 21. juli og i butikkerne den 28. juli, på samme måde som Pixel 6A.

Pixel Buds Pro har et nyt design, er vand- og svedafvisende, har de sædvanlige berøringsknapper – og har selvfølgelig håndfri adgang til Google Assistant. Og Google siger, at de også vil lyde fantastisk med stråledannende mikrofoner, et stemmeaccelerometer og mesh-dæksler for at blokere vinden. De måler også knogleledning for at analysere vibrationer nær din kæbe for at udvælge din stemme over larmen. De har “premium-belægninger” med en blød, mat tekstur og to-tonet design, og de vil være tilgængelige i fire farver – trækul, tåge, koral og citrongræs.

Google

Google Pixel Buds Pro har aktiv støjreduktion – også kendt som ANC – med en “Silent Seal”-funktion, som Google siger tilpasser sig formen på dit øre for at blokere så meget støj passivt som muligt. Der er indbyggede sensorer, der måler trykket i din øregang, og Pixel Buds Pro vil på en eller anden måde justere trykket for at hjælpe med at holde tingene behagelige. Den kommer også med tre størrelser spidser. Og ANC selv har en brugerdefineret processor og algoritmer, samt brugerdefinerede højttalere.

Google siger også, at dette vil hjælpe i den lave ende, ligesom “Volume EQ.” Den korte version er, at når du sænker lydstyrken, vil Pixel Buds Pro automatisk øge bassen for at hjælpe med at holde tingene fulde, selv når de ikke er høje.

🔥 Anbefalede:  Sådan inkluderes brugerdefineret kolonne i eksport til CSV i Magento 2

Gennemsigtighedstilstand forbliver også ekstremt vigtig for øretelefoner med ANC, så du stadig kan bære dem på gaden og andre travle steder, mens du er opmærksom på, hvad der sker omkring dig. Og senere i år vil Pixel Buds Pro understøtte rumlig lyd.

Vi præsenterer Pixel Buds Pro

Sagen forbliver nogenlunde den samme form som før – meget som en sten. En enkelt opladning giver dig 7 timers lyttetid med ANC tændt. Opladningsetuiet øger den samlede lyttetid til 20 timer, og kun fem minutter i etuiet vil give dig en times lyttetid tilbage. Og selve kabinettet fungerer fint med Qi-certificerede opladere, så du kan juice det trådløst. Du kan også bruge funktionen Find min enhed til at finde dine knopper, hvis og hvornår de forsvinder.

Multipoint-forbindelse er også vigtig i disse dage, da vi har tendens til at holde vores øretelefoner forbundet ikke kun til vores telefoner, men også til vores computere og tablets. Og den funktion er til stede på Pixel Buds Pro.