Pharrell Williams til Airdrop “Pharrell Pack” til Doodles Holdere

Følgende artikel hjælper dig med: Pharrell Williams til Airdrop “Pharrell Pack” til Doodles Holdere

Pharrell Williams til Airdrop

Den prisvindende musiker Pharrell Williams har annonceret den kommende airdrop af “Pharrell Pack”. Den er rettet mod Doodles-indehavere og vil omfatte modeartikler i begrænset oplag fra flere IRL-mærker: Adidas, Human Made, Pharrell’s Billionaire Boys Club og Ice Cream.

Dropsen fejrer lanceringen af ​​Doodles’ nye “Character Builder”-værktøj. Tilgængelig i Doodles 2 “Stoodio”-applikationen gør det muligt for NFT-indehavere at vælge tøj og egenskaber til deres avatarer.

Velkommen til The Stoodio, det centrale knudepunkt for Doodles og medlemmers hjemmebase.

Det er hovedkvarteret for Doodles-oplevelsen og samlerrejsen, der byder på indehaverprofiler, belønninger og mere. pic.twitter.com/FqWMf3gSV4

— doodles (@doodles) 28. april 2023

Så for at lancere initiativet og tiltrække fællesskabets opmærksomhed, vil projektet sende 300 Pharrell-pakker til tilfældigt udvalgte Doodles-indehavere. Enkeltpersoner kan deltage i lotteriet ved at gennemføre flere trin inden den 4. maj. For at være berettiget skal de fuldføre opsætningen af ​​Stoodio-profilen og brænde et betapas for at oprette en Doodle. Derefter skal indehavere “dooplikere” tokenet ved hjælp af “Dooplicator” mindst én gang. Til sidst skal enkeltpersoner åbne mindst én Genesis Box, som inkluderer en udgave af wearables til Doodles 2.

“Pharrell-pakken” vil inkludere tokens, der kan indløses til fysiske genstande leveret af kendte modemærker.

Doodles er en samling af 10.000 ikke-fungible tokens designet af Burnt Toast. Projektet blev lanceret i oktober 2021 og fik betydelig opmærksomhed og nåede 279.703 ETH af det samlede salgsvolumen til dato. Den nuværende bundpris for den originale Doodles-kollektion er 2.805 ETH (ca. $5.145 på skrivende stund).

Navnlig forsøger projektet at udvide fra en “NFT-samling” til en globalt kendt mediefranchise. Pharrell Williams, der blev Doodles Chief Brand Office i juni 2022, hjælper brandet med at nå sit mål ved at lancere mode- og musiksamarbejder med traditionelle virksomheder. I sidste uge samarbejdede Doodles med kunstnerens tøjmærke Billionaire Boys Club Ice Cream for at skabe en samling af fysiske genstande.

Læs mere om Doodles:

🔥 Anbefalede:  "At vinde med vilje" minder virksomheder om, hvor overskuddet kommer fra