Pharrell Williams er Doodles’ nye Chief Brand Officer

Følgende artikel hjælper dig med: Pharrell Williams er Doodles’ nye Chief Brand Officer

NFT-projektet Doodles har netop annonceret Pharrell Williams som sin nye Chief Brand Officer. Trendsætteren og sangeren vil indtræde i bestyrelsen og hjælpe projektet med live-events, kunst og forbrugsvarer.

Doodles er en blue-chip NFT-kollektion med 10.000 PFP’er med forskellige unikke egenskaber fra størrelse til farve. Den nuværende bundpris for kollektionen er 15,2 ETH (ca. $16.900), med 137,8K ETH i omsat volumen.

Til at starte med planlægger Williams at producere et album med titlen “Doodles: Volume 1” i samarbejde med Columbia Records. Det vil omfatte musik med store kunstnere, visuals i begrænset oplag og albumkunst af Brændt Toast.

“Jeg er stor fan af mærket. Vi vil bygge fra kernefællesskabet udad og bringe Doodles til nye højder, nye niveauer,” sagde Pharrell.

Det er interessant at bemærke, at den nye CEO for Doodles også er en veteran fra musikbranchen. Tidligere Billboard CEO Julian Holguin forlod sin stilling i maj for at arbejde på Doodles’ udvikling.

I sin meddelelse om Williams involvering sagde Holguin: “Pharrell er en af ​​de største skabere af kunst, underholdning og kultur i historien. Hans vision og passion for Doodles-mærket vil manifestere sig i vores animerede indhold, musik, IRL og produktoplevelser.”

Virksomheden vil sandsynligvis lancere en ny kollektion i juli, og fans kan forvente, at “Doodles 2” vil være mindre dyr end Genesis Doodles-kollektionen.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Nvidias nye flagskib GPU kan tilbyde et enormt 4K-boost - men til en svimlende pris