Peer erhverver et eliteteam af ingeniører bag Zenlys populære 3D-kort

Følgende artikel hjælper dig med: Peer erhverver et eliteteam af ingeniører bag Zenlys populære 3D-kort

Seattle, Washington, 1. februar 2023, Chainwire

Peer annoncerede i dag ansættelsen af ​​et specialistteam af ingeniører fra Zenly til at udvikle deres AI-drevne 3D-kort. Holdet, kendt i teknologikredse under kodenavnet “Wonka”, udviklede Zenlys innovative 3D sociale kortplatform, der voksede til mere end 160 millioner downloads på verdensplan og 35 millioner daglige aktive brugere i 2022.

“Zenly-brugere elskede dets polerede og dejlige funktioner,” forklarede Tony Tran, grundlægger og administrerende direktør for Peer Inc. “Vi er også store fans, og vi ser frem til at arbejde sammen med Wonka-teamet for at genskabe den magi og tage den til næste niveau.”

Med dette opkøb vil virksomheden være i stand til at fremskynde udviklingen af ​​sit gamified sociale netværk, “Peer.” Den meget ventede app vil være tilgængelig på både iOS og Android i 2. kvartal 2023.

“Vi har en aggressiv køreplan for at levere de funktioner, som Zenly-brugere elskede på en helt ny platform, de vil fable om,” sagde Milan Bulat, Wonkas tidligere ledende ingeniør og nu Peer’s Head of Maps. “Peer vil fuldstændig transformere den måde, folk oplever deres verden på.”

Peer revolutionerer sociale netværk ved at integrere AI, AR og blockchain-teknologi i et unikt 3D-kort i planetskala, der leverer en spillignende, fordybende social oplevelse. Kernen i appen er muligheden for brugere at konstruere deres personlige “stedsgraf”, et kort over mennesker, steder og minder, hvilket gør det nemt for daglig navigation, gensyn med minder i den virkelige verden og opdage nye verdener, der deles af andre.

🔥 Anbefalede:  OldRobo - Sjov gamification for at øge medarbejdernes engagement på arbejdet!

“Vores 3D-kort sidder i skæringspunktet mellem den digitale og fysiske verden, hvilket gør det muligt for brugerne at få adgang til begge dele samtidigt,” sagde Tran. “Vi ser det som en globalt forbundet oplevelse. Dette er en mulighed for at skabe en spændende ny verden og bringe tilbage den følelsesmæssige forbindelse og følelse af at høre til, som er blevet fjernet fra nutidens sociale netværk.”

Peer er lanceret peerclub.com at give tidligere Zenly-brugere og tidlige brugere mulighed for at sikre deres brugernavne til den kommende app-lancering. Ved at gøre det vil de også få tidlig adgang til eksklusive belønninger, hemmelige træk, oplåsninger og andre engagerende spil-funktioner.

For at lære mere om Peer Inc. og Peers økosystem, besøg peer.inc.

Om Peer Inc.
Peer Inc. er en virksomhed med sociale medier, der fokuserer på at opbygge fremtidens sociale netværk. Virksomheden udvikler en række innovative produkter, der kombinerer banebrydende teknologier som blockchain, augmented reality, kunstig intelligens og computersyn for at give folk mulighed for at se, dele og interagere på spændende nye måder. For at lære mere, besøg venligst peer.inc og følg Peer Inc. på Twitter @peerglobal.

Kontakt:

Jonathan Gent
Peer Inc.
[email protected]

Læs flere relaterede nyheder: