PC-spillere strømmer til Windows 11, siger ny Steam-undersøgelse

Følgende artikel hjælper dig med: PC-spillere strømmer til Windows 11, siger ny Steam-undersøgelse

Ifølge den seneste Steam-hardware- og softwareundersøgelse skifter flere pc-spillere til at bruge Windows 11. Selvom Windows 10 fortsat topper hitlisterne, mister det langsomt brugere til Microsofts nyere styresystem, da Windows 11 nu kompromitterer over en tredjedel af al drift systemer i Steams månedlige undersøgelse.

Det er glade nyheder for Microsoft, da Windows 11 fortsætter med at bevæge sig fremad i Steam Hardware Survey. Selvom undersøgelsen ikke inkluderer softwaren og hardwaren, der bruges af hver eneste spiller på platformen, viser den os stadig nogle betydelige gennemsnit. Microsoft har fortsat presset Windows 11 til nye pc’er, og den seneste undersøgelse fra Steam tyder på, at indsatsen virker.

Selvom Windows 10 udkom for næsten otte år siden, fortsætter det med at styre platformen, og forskellen mellem de ældre og nyere versioner af operativsystemet er stadig betydelig. Undersøgelsen viser, at 62,33 % af deltagerne bruger Windows 10, efterfulgt af 32,06 %, der nu bruger Windows 11.

Tallene skifter dog langsomt til fordel for Windows 11 – det fik 1,73% nye brugere i den sidste måned. I mellemtiden faldt andelen af ​​Windows 10 med 1,13%. Med denne hastighed vil det tage et stykke tid for Windows 11 endelig at tage over, men det er forpligtet til at ske i sidste ende. Microsoft understøtter fortsat Windows 10, men det er holdt op med at sælge nye licenser.

De, der stadig foretrækker Windows 10, har stadig lidt mere tid, før Microsoft helt siger farvel. Softwaregiganten siges at understøtte Windows 10 indtil mindst 14. oktober 2025, som er angivet som den officielle pensionsdato for operativsystemet. Der er dog ingen tvivl om, at Microsoft håber, at brugerne vil skifte før snarere end senere, da det fortsætter med at pakke nye funktioner ind i Windows 11. En nylig opdatering af Windows 11 tilføjede Microsofts Bing Chat til proceslinjens søgning, hvilket yderligere integrerede chatbotten i sit økosystem.

🔥 Anbefalede:  Top 10 bedste startups for dagligvarelevering i Indien

Valve udfører Steam-undersøgelsen en gang om måneden. Der er normalt ikke nogen store ændringer, men en langsom og støt stigning af specifikke komponenter kan ses. For ikke så længe siden så vi Nvidias GTX 1060 endelig stoppe med at være det mest populære grafikkort blandt Steam-brugere, hvilket er en position, det har haft i flere år.

Den blev erstattet af GTX 1650, som fortsat holder toppladsen, selvom RTX 3060 er på en opadgående trend, især i sin bærbare form. Nvidias bedste grafikkort fra den seneste 40-serie er langt, langt bagefter de mere budgetmæssige alternativer, med RTX 4090 førende med kun 0,30 %.