PayPal tilføjer kryptofunktionaliteter til mobilappen

Følgende artikel hjælper dig med: PayPal tilføjer kryptofunktionaliteter til mobilappen

PayPal vil lade brugere overføre krypto til eksterne tegnebøger

Den Californiske fintech-gigant PayPal tilføjer kryptovalutafunktioner til sin mobilapp. Fra den 15. august kan brugerne af applikationen nemt købe, sælge og overføre flere kryptovalutaer: Ethereum, Bitcoin, Bitcoin Cash og Litecoin.

Ifølge embedsmanden internet side, forbliver midlerne beskyttet uden nogen digital nøgle. Mobilversionen understøtter kun interne overførsler og kræver ikke en MetaMask-konto. På trods af hyppige hacks inden for Web3-sfæren, kan begyndere cryptocurrency-indehavere være tilfredse med PayPals velkendte grænseflade.

Som en sidebemærkning giver webstedet undervisningsartikler om kryptovaluta, volatilitet og skatteregler.

Det er værd at bemærke, at mobilappen giver brugerne mulighed for at starte med en $1-saldo. Virksomheden anvender dog netværksgebyrer ved overførsel af krypto til eller fra PayPal-konti. Apropos det, PayPal har været åben for kryptovalutaer i to år nu. Platformen introducerede først muligheden for at købe, sælge og holde digitale aktiver i oktober 2020.

I juni i år introducerede PayPal en længe ventet funktion, der giver brugerne mulighed for at flytte kryptoer til eksterne tegnebøger og børser. I skrivende stund ser denne og den nye mobilfunktion ud til kun at være tilgængelig for amerikanske indbyggere.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Google tilføjer flere iMessage-funktioner til Androids Messages-app