Paymi anmeldelse 2023: Få penge tilbage, når du handler

Følgende artikel hjælper dig med: Paymi anmeldelse 2023: Få penge tilbage, når du handler

Paymi er en canadisk cashback-app, der putter penge tilbage i din lomme, når du handler online eller i butikken. Paymi-appen ligner Drop Rewards-appen, som er tilgængelig i Canada og USA.

Når du tilmelder dig en ny konto og linker i dit debet- og kreditkort, krediteres cashback automatisk på din konto, når du køber hos deltagende forhandlere. Der er ingen grund til at uploade din kvittering, spore dit forbrug eller klippe kuponer.

Du modtager også en $5 bonus ved tilmelding.

Paymi er enkel at bruge, og du bliver betalt uden den store indsats. Denne Paymi-anmeldelse dækker, hvad du har brug for at vide om belønningsappen.

Hvad er Paymi?

Paymi er et “Shopper marketing program”, der belønner dig, når du handler hos udvalgte forhandlere. Appen kom ind på loyalitetsbelønningsscenen i 2018 og har siden indgået partnerskab med CIBC og mange andre mærker og detailbutikker.

Paymi er gratis at deltage (https://app.paymi.com) og er tilgængelig i App Store og Play Store.

Hvordan virker Paymi-appen?

Hvis du har brugt Drop, så vil Paymi være velkendt, da det er meget ens i drift bortset fra nogle få forskelle.

Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at tilslutte dine bankkort. Denne proces er problemfri og involverer at logge ind med dine netbankoplysninger. Alle de vigtigste banker er understøttet.

Appen sporer dine transaktioner og krediterer dig automatisk, når du handler. De penge tilbage, du optjener via Paymi, kommer i tillæg til de penge tilbage eller pointbelønninger, som dit kredit-/betalingskort allerede betaler dig.

Paymi Partner-mærker og forhandlere

Paymi har indgået et samarbejde med forskellige mærker og forhandlere, så du tjener hver gang du handler på disse steder.

🔥 Anbefalede:  iPhone oplader ikke, men tænder, når den er tilsluttet? Bedste rettelser

CIBC: Du får det dobbelte af pengene tilbage, når du foretager dit køb med et CIBC-debet- eller kreditkort. CIBC’s forretnings- og amerikanske dollarkonti eller kort er ikke berettiget til dette tilbud.

Forhandlere: Paymi har samarbejdet (i øjeblikket eller tidligere) med forhandlere, herunder Burger King, Lululemon, Zara, Lowe’s, Swiss Chalet, Mark’s, Leon’s, SportChek, Aldo, Walmart, Starbucks, Sobey’s, Contiki, Lion World Travel, Insight Vacations, Milepæle, vindere, Netflix, Spotify, Hudson’s Bay, Trafalgar, Ren’s Pets, Old Navy, Sephora, WineOnline.ca, Indochino, Inabuggy osv.

Sådan indløser du din Paymi Cash Back

Generelt vises cash back-belønninger på din konto inden for 1-2 hverdage. Du kan hæve penge og indsætte dem på din bankkonto ved hjælp af Interac e-Transfer.

For udbetalinger på $25 eller mere er der intet gebyr. Men hvis du ønsker at udbetale, før din konto når en saldo på $25, er der et gebyr på $1,50.

Er Paymi sikker?

Når en app opretter forbindelse til min bankkonto, er jeg bekymret over, hvad de har adgang til, og om de tilbudte belønninger er værd at opgive mine private oplysninger.

Ved at bruge CIBC som eksempel, når du logger ind på Paymi-appen, deler de dit navn, fødselsår, postnummer, køn, e-mailadresse og transaktionshistorik.

Din transaktionshistorik hjælper med at informere Paymi, så de kan sende dig relevante cashback-tilbud og også give dig penge tilbage, når du foretager et kvalificeret køb.

Når det er sagt, får Paymi ikke adgang til din bankkonto eller loginoplysninger og kan ikke hæve penge fra din konto. De siger også, at de er forpligtet til at beskytte dine personlige oplysninger.

🔥 Anbefalede:  Hvordan tjener man penge på én time? 15 lovlige måder

Jeg kan godt lide, at CIBC har et partnerskab med virksomheden, hvilket for mig betyder, at de er en legitim forretning. Men i slutningen af ​​dagen skal du beslutte dig for, hvor komfortabel du er med at dele information, hvor meget information og til hvem.

Er Paymi det værd?

Ud over Paymi bruger jeg mange andre cash back apps til at spare penge, når jeg handler med enten debet eller kontanter. Nogle af fordelene ved Paymi inkluderer:

Gratis cash back: Det er gratis at deltage i appen, og de 1 % til 30 % (Lowe har haft en 30 % en for nylig) pengene tilbage er gratis penge på køb, du alligevel vil foretage.

Let at bruge: Du behøver ikke opbevare dine kvitteringer. Cash back spores og krediteres automatisk.

Paymi henvisningskode: Når dine venner tilmelder sig ved hjælp af din unikke Paymi-henvisningskode eller -link, modtager du en bonus på $5 pr. henvisning.

Fordoble belønninger: Du kan fordoble op på cash back-belønninger ved at kombinere Paymi med en anden app (såsom Drop og Caddle), mens du også tjener de belønninger, der tilbydes gennem dit kreditkortloyalitetsprogram.

Ulemper ved Paymi

En ulempe ved appen er, at der er begrænsede muligheder for tilbagebetaling.

De deltagende forhandlere og tilbud ændres, og medmindre du shopper de tilgængelige tilbud, vil du ikke tjene penge tilbage.

Hvis du bruger kontanter (debet), betaler KOHO-appen dig kontant tilbage på alle køb og er en bedre mulighed.

Paymi vs. Rakuten

Rakuten (tidligere eBates) sporer automatisk dine online køb og krediterer din saldo med cash back optjent gennem tilbud og rabatter.

🔥 Anbefalede:  Hvad er internetmarkedsføring? Definition og eksempler

Det er meget mere populært end Paymi og har partnerskaber med mere end 750 forhandlere i Canada og 3.000+ i USA

For at tjene penge med Rakuten skal du oprette en gratis konto og besøge webstedet, før du handler i din yndlingsforhandlers onlinebutik.

Nye Rakuten-brugere får en bonus på $30 efter at have gennemført deres første onlinekøb på $30 eller mere via siden. Din indtjening udbetales kvartalsvis via PayPal, check eller Amazon-gavekort.

Paymi vs. KOHO

Paymi og KOHO ligner hinanden ved, at du optjener belønninger automatisk, når du bruger. Og for KOHO er cash back op til 5 %.

Ud over at tilbyde cash back, kan KOHO-brugere tjene renter på deres saldo og få adgang til en gratis budgetapp.

Få en $20 bonus, når du åbner en gratis KOHO-konto og foretager dit første køb.

Samlet set er min anmeldelse af Paymi-appen positiv. Hvis du shopper regelmæssigt hos de forhandlere, der er vist på appen, kan dine besparelser være umagen værd.

Relaterede Cash Back-apps i Canada

Anmeldelse af Paymi App

Resumé

Paymi-appen er en cashback-app, der betaler dig, når du handler, ligesom Drop og Rakuten. Denne Paymi anmeldelse dækker, hvad du har brug for at vide.