Party Degenerates vil deltage i bygningen af ​​Satoshi Island

Følgende artikel hjælper dig med: Party Degenerates vil deltage i bygningen af ​​Satoshi Island

Party Degenerates NFT-fællesskabet har annonceret, at det vil deltage i opbygningen af ​​spillesteder på Satoshi Island.

Party Degenerates er et NFT-projekt skabt af samler og DJ Frøsætning, Aleks Kayog Den skyggefulde haj. Gulvprisen for samlingen er i øjeblikket 0,148 ETH (ca. $280), 5,1K ETH af det samlede handlede volumen.

“Degenerates” er kendt for at være vært for fester på forskellige internationale lokationer. Fra den 7. maj kan NFT-indehavere give ubegrænset adgang til verdensberømte klubber Ushuaïa Ibiza og Hï Ibiza.

Denne gang partner Party Degenerates med Satoshi Island. Det er en privat ø på 32 millioner kvadratmeter, som ligger mellem Australien og Fiji. Nogle siger, at det snart vil blive et “kryptoparadis”.

Party Degenerates-skabere vil komme ind i ledelsesteamet på Satoshi Island. For at fejre samarbejdet vil lederne af Satoshi Island give 150 hvidlistepladser til Party Degenerates-indehavere, hvilket vil give dem mulighed for at få Citizenship NFT’er gratis. Disse vil omfatte tidlig adgang til møntsteder og airdrops, avanceret NFT-sikkerhed, stemmeevne på øens regeringsførelse og tilladelse til at bo, arbejde og bygge på øens land.

Personer, der ønsker at tilmelde sig hvidlisten, skal have et token fra Party Degenerates og følge øen side på Twitter. Den private åbning af Satoshi Island er planlagt til Q4 af 2022, mens den offentlige åbning vil finde sted i Q1 2023.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Vil du vide, hvordan man bliver Pinterest-manager?