Paris Hilton lancerer Metaverse Valentinsdagsoplevelse “Parisland” i The Sandbox

Følgende artikel hjælper dig med: Paris Hilton lancerer Metaverse Valentinsdagsoplevelse “Parisland” i The Sandbox

parislandKilde: Sandkassen

Paris Hilton og hendes firma 11:11 Media har indgået et samarbejde med gaming-metaverset The Sandbox for at skabe Parislanden “blændende tropisk ø i metaversen.”

I Parisland vil spillere deltage i et virtuelt dating reality-show, der arrangeres af Paris Hilton. Denne begivenhed starter den 13. februar, lige før Valentinsdag, og løber i en måned.

Spillere vil blive præsenteret for fem muligheder for romantiske partnere. De vil deltage i forskellige aktiviteter, såsom at vælge vielsesringe og tøj, afsløre mysteriet bag ø-kokkens populære Love Burger, redde en strandet person og flirte med andre deltagere. På baggrund af disse erfaringer vil de træffe et endeligt valg for deres partner. Det valgte par vil derefter udveksle løfter i en bryllupsceremoni med Hilton DJing.

Hvis en spiller fuldfører mindst én opgave i Parisland-oplevelsen, modtager de Memorabilia. Efter at have gennemført alle quests i Parisland-oplevelsen, vil deltagerne modtage en Mystery Box (med præmier i SAND eller Paris Hiltons NFT’er).

Den 17. februar afholder The Sandbox også “Paris’ Birthday Social Challenge”, en social begivenhed til fejring af Queen of the Metaverses fødselsdag. Efter at have gennemført alle udfordringer, vil 50 heldige deltagere modtage en eksklusiv Cake NFT.

“Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at lyse op i vintermånederne end en romantisk Valentinsdagsrejse til Paris Hiltons tropiske ø i metaversen. Parisland tilbyder en blændende flugt til solrige strande, munter romantik og ægte følelser, når du opdager og bejler til din romantiske partner og fejrer med et destinationsbryllup.”

sagde Sebastien Borget, COO og medstifter af The Sandbox.

🔥 Anbefalede:  Rachio lancerer en prisbillig, vandbesparende smart slangetimer på CES 2023

Paris Hilton har skabt en overflod af virtuelle oplevelser på The Sandbox. The Queen of the Metaverse byggede et Metaverse Malibu Mansion, var vært for en “Cryptoween”-fest og var DJ ved flere metaverse-fester i The Sandbox og Roblox. I december gik berømtheden sammen med Genies for at lancere en samling af digitale wearables til avatarer.

Sidste år gik Hilton sammen med Los Angeles County Museum of Art (LACMA) for at styrke kvinder i web3 ved at oprette en fond. Partnerskabet havde til formål at støtte kvindelige kunstnere, der arbejder inden for områder som AR, animation, videokunst, NFT’er og relaterede områder.