Paris Hilton bringer ‘Cryptoween’-fester til Roblox og The Sandbox-metaverserne

Følgende artikel hjælper dig med: Paris Hilton bringer ‘Cryptoween’-fester til Roblox og The Sandbox-metaverserne

cryptoween

Efter at have været vært for et par fester i metaverset, inviterer Paris Hilton sine følgere til at slutte sig til hende på Cryptoween fest i Roblox og Sandkassen. Den metaverse Halloween-fest i Roblox blev skabt af Hiltons 11:11 Media-firma i samarbejde med kosmetikmærket Urban Decay.

Paris Hiltons Roblox Cryptoween afholdes i en virtuel treværelses ejendom med Urban Decay-tema: 24/7 Eyeliner, 24/7 Moondusts og Vice Lip Bond. Hilton tilbyder 10 af hende virkelige liv-inspirerede Halloween kostumer for gæster at bære og matche outfittet med makeup fra Urban Decay. Brugere, der spiller Hiltons modespil, har mulighed for at vinde en af ​​hendes ikoniske træningsdragter. Andre aktiviteter omfatter shopping i Hiltons signaturbutik, Sliving Couture, og shopping efter kæledyrstilbehør i Diamond Baby Pet Store.

Paris Hilton og hendes metaverse-avatar vil optræde dagligt i den virtuelle verdens Shine On Selfie Booth.

“Da jeg var ‘Queen of the Metaverse’ og ‘Crypto Queen’ og også ‘Queen of Halloween’, var jeg så spændt på at gøre dette, fordi alle åbenbart elsker Halloween, og folk kommer til at bruge mere tid end nogensinde i metaverset, ”

fortalte Hilton Blank.

Urban Decay har sluttet sig til Nars Cosmetics og Givenchy Beauty i Roblox. Modemærker, herunder Gucci, Tommy Hilfiger og Carolina Herrera, har også sikret deres metaverse tilstedeværelse i Roblox.

Eva Erdmann, formand for Urban Decay, sagde, at Urban Decays partnerskab med Paris Hilton forbinder et helt nyt publikum af makeup-elskere med mærket. Hilton udtalte, at ægthed og autenticitet er vigtig for at tiltrække fans til Web3.

🔥 Anbefalede:  12 bedste WordPress-postlisteplugins til 2023 (sammenligning)

Berømtheden er også vært for en Halloween-fest i The Sandbox. Flere oplysninger bør følge op snarest.

Cryptoween-festen er langt fra de første metaverse-fester afholdt af Paris Hilton. Hun har trods alt været vært for nytårsaften og neon-karneval i Roblox. Neon-festen sponsoreret af Levi’s tiltrak 360.000 besøgende, mens den virtuelle nytårsaften havde flere besøgende end Times Square-bolden, delte berømtheden.

Hun har for nylig bygget et Metaverse Malibu Mansion i The Sandbox for at tilbyde fans unikke oplevelser. Hilton bygger også Paris World i Decentraland.

Læs relaterede indlæg: