Paradigmestøttede Art Gobblers NFT’er dominerer markedet, men samfundet er mistænksomt

Følgende artikel hjælper dig med: Paradigmestøttede Art Gobblers NFT’er dominerer markedet, men samfundet er mistænksomt

kunstslugere

Art Gobblers NFT’er svæver til toppen af ​​NFT-handelsvolumendiagrammerne efter at have genereret 10.000 ETH i de første tre timer efter lanceringen. Den håndtegnede NFT-samling er en “eksperimentel, decentral kunstfabrik”, der tilskynder til kunstskabelse og kuration. Data af Dune Analytics afslørede, at indsamlingen rejste 14.151 ETH, mens den var live i mindre end 24 timer. Den nuværende Gobblers bundpris er 13,3 ETH.

kunstslugereKilde: OpenSea

Art Gobblers blev skabt af Justin Roiland, medstifter af sitcom Ricky og Marty. Roiland er et kendt navn i underholdningsverdenen. Web3-investeringsfirmaet, Paradigm, er projektets største investor.

En af de funktioner, der får NFT-projektet til at skille sig ud, er det gratis tegneværktøj. Det giver brugerne mulighed for at forvandle en tom side til et digitalt samleobjekt. Kunst kan præges ved at bruge et ERC-20-token, $GOO, som indehavere kan tjene, mens de holder Gobblers NFT’er. Web3-projektet har i øjeblikket 1.600 NFT’er.

Art Gobblers har også en fagforening, Juicebox DAO, som har til formål at eje størstedelen af ​​Gobblers og $GOBBLE tokens fra projektet. Web3-ekspert Adam Cochran uddybede DAO i dette tweet.

NFT-samfundet er dog skuffet, da indehavere af Art Gobblers NFTs ser ud til at være de kendte “NFT-influentere”, som også angiveligt blev hvidlistet til mynten. Nogle brugere skrev, at det er uretfærdigt, at genkendelige NFT-samlere får NFT’erne gratis, mens de allerede har tjent tusindvis af NFT-handel. De argumenterede endvidere for, at der ikke er plads til nye og rigtige NFT-entusiaster.

“Disse hypede projekter er alle ens. Sker hvert par måneder. Præcis samme mennesker. Ingen ser ud til at bemærke det,”

🔥 Anbefalede:  ¡Cómo vender limo en Etsy y obtener una gran ganancia! [2023]

én bruger skrev på Twitter.

Andre NFT-samlere er uenige i udtalelsen.

Du er ikke sur. Influncers sælger kunstslugere for 15 Eth

Du er sur over, at du ikke fik en WL-plads til en gratis 15 Eth

Der er en forskel

— ThreadGuy.eth 👑 (@notthreadguy) 31. oktober 2022

På grund af Art Gobblers nåede Blur et rekordhøjt salgsvolumen på 8.453 ETH. NFT-markedspladsen bakkes også op af Paradigm og har overrasket branchen med høje bruger- og salgstal.

Læs relaterede indlæg: