Panasonics nye automatiske brødmaskine henvender sig til glutenfri bagere

Følgende artikel hjælper dig med: Panasonics nye automatiske brødmaskine henvender sig til glutenfri bagere

Dagene med at blive inde med at bage og binge-se Netflix på grund af pandemien kan være forbi, men vores fascination af at lave brød er ikke aftaget. Panasonics seneste indtræden på brødfremstillingsmarkedet har alle de funktioner, du er kommet til at forvente i en brødmaskine, og nogle få gjorde du ikke. Den automatiske brødmaskine (SD-R2550) har til formål at hjælpe bagere af alle slags nyde at bage brød derhjemme. Den nye model har 20 forudindstillede programmer – fire rettet mod glutenfrit brød, pizza, kage og pastadej.

Panasonics brødmaskine fjerner gætteriet ved at bage brød. Der er masser af nyttige funktioner for dem, der lige er startet, såvel som garvede brødbagere. Du kan vælge en brødstørrelse (medium, stor og x-large) og bruge en af ​​de mange medfølgende opskrifter til at lave alt fra brioche og deje til marmelade. Nye bagere vil sætte pris på de manuelle indstillingstilstande, der gentager æltning og håndterer gæring. Dobbelttemperatursensoren måler rummets temperatur og bagemaskinens indvendige temperatur og justerer automatisk hævetiden for dejen – en funktion, deltagere gerne vil have under den frygtede brøduge-konkurrence.

Sammen med den medfølgende opskriftsbog kommer den automatiske brødmaskine med en non-stick, ribbet brødform, surdejskop/startske og en målekop/ske. Der er endda en indbygget dispenser for rosiner og nødder til at tragte nødder, rosiner og frø ned i gryden på det præcise tidspunkt for at sikre ensartet fordeling. Interesseret i at prøve det selv? Den er tilgængelig på Amazon for $299.

🔥 Anbefalede:  Hvad Chrome-brugere kan gøre, når Google afslutter support til Windows 7 og 8.1