Overfladereparationsdele er nu tilgængelige via Microsoft Store

Følgende artikel hjælper dig med: Overfladereparationsdele er nu tilgængelige via Microsoft Store

Microsoft

Microsoft er begyndt at sælge reservedele til deres Surface-enheder i Microsoft Store, hvilket gør det nemmere for ejere at reparere deres egne maskiner.

Tilgængelige komponenter til Surface-produkter omfatter blandt andet batterier, skærme, kameraer, støtteben, bagcover og højttalere.

Som du ville forvente, varierer priserne meget afhængigt af den komponent, du har brug for. En erstatnings-SSD-dør til en Surface Pro 8 koster for eksempel $15, mens et stativ til Surface Go 3 er prissat til $50. En 28-tommer erstatningsskærm til Surface Studio 2+ vil på den anden side sætte dig tilbage $1.750.

Tim McGuiggan, Microsofts VP for enhedstjenester og produktudvikling, annoncerede opdateringen, sagde, at selvom virksomheden altid har tilbudt garanti- og reparationstjenester via Microsoft-support, “har vi arbejdet på at øge reparationsmulighederne ved at designe produkter, der er nemmere at reparere og ved at udvide vores netværk af autoriserede serviceudbydere.”

McGuiggan tilføjede: “Som en del af dette større initiativ er vi glade for at kunne tilbyde udskiftningskomponenter til teknisk indstillede forbrugere til selvreparation uden for garantien.”

For dem, der er villige til at udføre en gør-det-selv-reparation i stedet for at betale en anden for at gøre det, vil det være et velkomment træk at give nem adgang til Surface-komponenter via Microsoft Store. Detaljerede råd om reparation af en Surface-maskine kan findes på iFixit, som Microsoft samarbejdede med i 2021.

McGuiggan sagde, at de, der køber en reservedel, vil modtage komponenten og relevante ekstraudstyr såsom skruer, mens de nødvendige værktøjer til en reparation sælges separat via iFixit. “Det er vigtigt at følge instruktionerne i den relevante Microsoft Service Guide eller artikel,” tilføjede han.

🔥 Anbefalede:  AI tager den centrale scene i Microsoft Build 2023

Udskiftningskomponenter er tilgængelige via Microsoft Store i USA, Canada og Frankrig, mens kommercielle forhandlere på alle Surface-markeder vil have adgang via eksisterende kanaler. Computergiganten lovede at dele nyheder om enhver udvidelse til yderligere markeder, når det sker.