Oppos svar på Fold 4 og Flip 4 lyder imponerende i nye spec-lækager

Følgende artikel hjælper dig med: Oppos svar på Fold 4 og Flip 4 lyder imponerende i nye spec-lækager

Oppo har konkurreret indbyrdes med Galaxy Z Fold 4 og Galaxy Z Flip 4 med Find N. Men dens efterfølger – den rygtede Find N2, såvel som en anden rygtet flip-telefon-enhed – ser ud til at kunne være de bedste foldbare, som virksomheden har tilbudt, hvis de seneste lækager skal troes. Foldbare enheder er vokset med hensyn til deres popularitet på mobilmarkedet, og med udgivelsen af ​​deres nye enheder kan Oppo være førende.

Ifølge et indlæg på det kinesiske bloggingsite Weibo (først opdaget af GSMArena), kan Find N2 prale af relativt lignende specifikationer til den originale Find N, med en større opgradering: en Snapdragon 8+ Gen 1-processor. Det nye chipsæt er et stort skridt op fra Find N’s Snapdragon 888, og sætter det på et lignende niveau som Samsungs nuværende lineup af foldbare, som også bruger Snapdragon 8+ Gen 1.

Andy Boxall/Digital Trends

Andre specifikationer for Find N2 inkluderer en 7,1-tommer LTPO AMOLED foldbar skærm, der har en opdateringshastighed på 120Hz, det samme som findes i originalen. Lækagen hævder også, at Find N2 vil have en batteristørrelse på 4.520mAh, en aldrig så lille stigning fra 4.500mAh-cellen i den forrige udgave.

Lækagen for den i øjeblikket unavngivne Oppo-flip-telefon taler ikke meget om enhedens interne specifikationer, og fokuserer i stedet på det sammenfoldelige display og kameraerne. Ifølge et separat indlæg på Weibo har clamshellen en lidt mindre 6,8-tommer intern OLED-skærm og en 3,26-tommer OLED-skærm på bagsiden for nem brug, når den er foldet.

Lækagen siger, at telefonen vil have to bagkameraer: et 50MP hovedobjektiv med en Sony IMX766-sensor og et 8MP ultravid-objektiv med en Sony IMX355-sensor. Selfie-kameraet siges at være et 32MP-objektiv med en Sony IMX709-sensor. Med hensyn til batteri rygtes det, at Oppo flip-enheden har en 4.300 mAh-celle.

🔥 Anbefalede:  Er Carvertise lovligt? Kan du virkelig tjene penge på at pakke din bil ind?

Selvom begge enheder virker lovende, har Oppo holdt Find N regionalt eksklusivt til Asien, men det kan ændre sig med udgivelsen af ​​Find N2 og den unavngivne flip-telefon. Nylige rapporter tyder på, at virksomheden muligvis lancerer begge enheder i Europa sammen med deres asiatiske udgivelser. Det er dog stadig for tidligt at vide med sikkerhed, da Oppo ikke officielt har bekræftet nogen af ​​telefonens eksistens endnu.