Opera samarbejder med OpenAI for yderligere AI-genererede indholdsambitioner

Følgende artikel hjælper dig med: Opera samarbejder med OpenAI for yderligere AI-genererede indholdsambitioner

Opera har i dag annonceret et samarbejde med OpenAI, forskningslaboratoriet for kunstig intelligens bag ChatGPT. Denne meddelelse kommer to uger efter, at Opera delte sine planer om at integrere AI-genererede indholdstjenester i sin browser, når den går ind i AIGC-området for at konkurrere med Google og Bing.

Med dette samarbejde sigter Opera mod at integrere kunstig intelligens og generative computerteknologier i sine produkter. Ved at integrere OpenAIs API vil Opera få adgang til OpenAIs kunstige intelligensmodeller og få personlig support fra OpenAIs forskningsteam. Ifølge en pressemeddelelse vil dette hjælpe det Oslo-baserede browserfirma med at finjustere de kommende versioner af sin pc og mobilbrowser, så de passer til webbrugeres behov.

Opera har til hensigt at integrere udbredte AI-genererede indholdstjenester i sin browsersidebjælke. Derudover udvikler virksomheden aktivt nye funktioner, der vil udnytte disse generative AI-drevne funktioner til at forbedre browsingoplevelsen.

En af de første funktioner, der skal testes, er en ny “Forkort”-knap, der vises i adresselinjen. Denne knap vil bruge AI til at generere korte resuméer af websider eller artikler.

“Vi er på randen af ​​en ny æra af kreativitet på nettet med generativ AI. Efterhånden som use cases begynder at blive udviklet, omformer vi vores browser for at give vores brugere mulighed for at udnytte potentialet i AI på den bedst mulige måde.”

sagde Krystian Kolondra, Operas EVP for PC Browser og Gaming.

Udover at tilføje AI-funktioner til sin browser, har Opera også tilføjet web3-funktioner. Webbrowserfirmaet samarbejdede for nylig med Unstoppable Domains for at gennemse og oprette websteder med Unstoppable domæneendelser såsom .crypto, .zil domæner, .x, .nft og .wallet.

🔥 Anbefalede:  Hvordan analyserer man placeringen for din virksomhed?

Læs mere: