OpenAI-tab blev fordoblet til $540 millioner, da det udviklede ChatGPT

Følgende artikel hjælper dig med: OpenAI-tab blev fordoblet til $540 millioner, da det udviklede ChatGPT

Ifølge de seneste rapporter har OpenAI været vidne til et tab, der fordobledes til $540 millioner i udviklingen af ​​sin AI-chatbot ChatGPT sidste år. Omkostningerne ved at udvikle og køre AI-chatbot er kommet ned til dets krav om seriøs computerkraft, som spiller en afgørende rolle i at generere output til de prompter, der rejses af brugere.

Centrale punkter:

  • En ny rapport hævder, at OpenAIs tab var vidne til et stort hop til $540 millioner i 2022.
  • OpenAI CEO Sam Altman har hentydet til de voksende omkostninger ved ChatGPT ved at antyde, at det “ville blive den mest kapitalintensive startup i Silicon Valleys historie”.

OpenAI stod med et tab på $540 millioner sidste år

De seneste rapporter tyder på, at OpenAI chatbot ChatGPT kom til en høj pris. Tilsyneladende blev tabene næsten fordoblet til 540 millioner dollar sidste år.

Tidligere i år blev det rapporteret, at OpenAI var i stand til at sikre en investering på flere milliarder med OpenAI. Tallene viste omkostningerne ved opstarten, som var i gang med at udrulle et kommercielt kunstig intelligens-produkt. Omkostningerne ved at oprette og køre AI-chatbot ChatGPT er opstået på grund af dets behov for seriøse computerkræfter, som spiller en ekstremt afgørende rolle i at generere output til input, som brugerne har rejst.

De tidligere urapporterede tal viste de stejle omkostninger, som OpenAI gennemgik for at træne sin AI-chatbot, før den begyndte at sælge adgang til chatbotten. OpenAI lancerede ChatGPT Plus, en premium abonnementsplan i februar, der koster $20 om måneden og giver brugerne adgang til AI chatbot i myldretiden sammen med tidlig adgang til nye funktioner, herunder GPT-4.

🔥 Anbefalede:  Forsendelse direkte fra Alibaba til Amazon FBA – en trin-for-trin guide

Omkostningerne ved at oprette og køre AI-chatbot ChatGPT er opstået på grund af dets behov for seriøse computerkræfter, som spiller en ekstremt afgørende rolle i at generere output til brugernes prompter.

I sidste måned udtalte chefanalytiker for SemiAnalysis Dylan Patel, at han mente, at ChatGPT har mulighed for at koste omkring $700.000 næsten hver dag for at bruge de givne omkostninger forbundet med computerkraft.

Formand for Alphabet (Googles moderselskab) John Hennessy har tidligere udtalt, at prisen på dens AI-chatbot Bard AI koster omkring 10 gange så meget som den almindelige søgning.

Sam Altman, CEO for OpenAI hentydede til de stigende omkostninger og antydede, at dette i sidste ende ville blive “den mest kapitalintensive opstart i Silicon Valleys historie,” sagde han tidligere på ugen.

Ifølge en rapport fra The Information havde Sam Altman “tidligere indikeret”, at OpenAI sandsynligvis vil rejse omkring 100 milliarder dollars i fremtiden, da virksomheden arbejder på at skabe AGI (Artificial General Intelligence), som hævdes at være lige så stærk som en menneskelig hjerne .

Lige siden ChatGPT blev udgivet af OpenAI tilbage i november har der været en massiv stigning i generative AI-værktøjer. De gavnlige funktioner og muligheder såsom at øge produktiviteten, generere menneskelignende indhold og mere. Investorer lokkes på samme måde af udsigten til teknologien afhængigt af en række forskellige brancher.

Ifølge Reuters forventes det, at OpenAI kan opleve en stigning i sin omsætning i år. Omsætningen forventes at ramme omkring 200 millioner dollars i år selv, før den stiger til 1 milliard dollar næste år.