OpenAI samarbejder med italienske regulatorer for at bringe ChatGPT tilbage i Italien

Følgende artikel hjælper dig med: OpenAI samarbejder med italienske regulatorer for at bringe ChatGPT tilbage i Italien

OpenAI samarbejder med italienske regulatorer for at bringe ChatGPT tilbage i Italien

OpenAI, skaberen af ​​ChatGPT, foreslår løsninger til at løse de problemer, der resulterede i forbuddet af chatbot i Italien, som rapporteret af landets databeskyttelsesagentur Garante.

Onsdag aften (5. april) havde den italienske SA et videokonferencemøde med OpenAI, hvor Sam Altman, CEO for OpenAI, deltog sammen med flere andre repræsentanter fra virksomheden og hele panelet af kommissærer fra det italienske SA.

Efter en undersøgelse af en formodet krænkelse af privatlivets fred måtte OpenAI lukke chatbotten ned i Italien i sidste uge. Garante nævnte OpenAI’s manglende verificering af ChatGPT-brugeres alder og virksomhedens manglende juridiske begrundelse for indsamling og opbevaring af personlige data som årsager til forbuddet.

OpenAI erklærede, at det overholder relevante love om beskyttelse af persondata og er klar til at samarbejde med de italienske regulatorer for at håndtere de bekymringer, som Garante har rejst vedrørende ChatGPT. Garante nævnte, at målet ikke var at forhindre fremskridt inden for kunstig intelligens og teknologisk innovation, men det understregede vigtigheden af ​​at følge de love, der sikrer italienske og europæiske borgeres personlige data.

OpenAI sikrede sin dedikation til at forbedre gennemsigtigheden i brugen af ​​personlige data og korrekt beskyttelse af børn. Virksomheden har forpligtet sig til at fremlægge et dokument, der skitserer dets foreslåede foranstaltninger, for den italienske SA senest den 6. april som svar på bekymringerne. Regulatoren udtalte, at den ville vurdere forslagene fra OpenAI, men processen kunne tage et par dage.

Italiens forbud har vakt nysgerrighed hos andre privatlivsvagthunde i Europa. Landene undersøger, om mere alvorlige handlinger er nødvendige for chatbots, og om de skal samarbejde om sådanne handlinger.

🔥 Anbefalede:  Hackere målretter mod ukrainsk regering med ondsindede "Windows Update"-e-mails

I dag offentliggjorde OpenAI et blogindlæg med titlen “Vores tilgang til AI-sikkerhed”, hvori virksomheden skitserer sin forbedrede tilgang til sikkerhed og privatliv, såvel som sit engagement i datasikkerhed og at finde en løsning til aldersbekræftelse.

Læs mere: