OpenAI og DuckDuckGos AI-assistance giver præcise resuméer af Wikipedia-sider som svar på søgeforespørgsler

Følgende artikel hjælper dig med: OpenAI og DuckDuckGos AI-assistance giver præcise resuméer af Wikipedia-sider som svar på søgeforespørgsler

DuckDuckGo planlægger at gå ind på området for generativ AI. Det vil dog ikke debutere med en chatbot. I stedet arbejder virksomheden sammen med OpenAI og Anthropic for at forbedre den allerede tilgængelige løsning Instant Answer. Du vil ikke se’DuckAssist‘ med hver søgning, men når den vises, vil værktøjet forespørge Wikipedia (såvel som Britannica) for at få svar på dine forespørgsler i en naturlig sprogstil.

Denne funktion er designet til at tilbyde professionel assistance til brugere, der søger information om et bestemt emne.

For at sikre, at DuckAssists maskinlæringsmodel ikke hallucinerer, begrænser DuckDuckGo kilden til DuckAssist. DuckDuckGo begrænser DuckAssists indkøb for at reducere sandsynligheden for, at funktionens maskinlæringsmodel “hallucinerer”. Hvis du ser et tryllestavsikon, betyder det, at Duck Assist kan give dig oversigtsoplysninger.

DuckDuckGo siger, at funktionen ikke vil være en del af virksomhedens hele DuckDuckGo-oplevelse før senere. Hvis du bruger DuckDuckGo-appen eller browserudvidelsen, behøver du ikke installere noget for at få DuckAssist-svar. Virksomheden ønsker at indsamle feedback om modellen, inden den aktiveres i de kommende uger og måneder. Hvis du tænker på privatlivets fred, behøver du ikke tilmelde dig DuckAssist, og DuckDuckGo vil ikke dele nogen af ​​dine personlige oplysninger med OpenAI og Anthropic. Modellen vil ikke blive trænet ved hjælp af DuckAssist-forespørgslerne.

I fremtiden kan brugere forvente at se flere AI-forbedrede funktioner fra DuckDuckGo. “Dette er den første i en række generative AI-assisterede funktioner, som vi håber at kunne udrulle i de kommende måneder,” sagde Gabriel Weinberg, CEO for DuckDuckGo. “Vi ønskede, at DuckAssist skulle være den første, fordi vi tror på, at det hurtigt kan hjælpe brugerne med at finde svarene på deres spørgsmål.”

  • OpenAI har lanceret Whisper API, en hostet version af open source Whisper tale-til-tekst-modellen. Det er et automatisk talegenkendelsessystem, der kan udføre “robust” taletransskription på forskellige sprog samt sprogoversættelse til en pris af $300. Den blev trænet i 680.000 timers multi-sprog og “multitask” data indsamlet fra internettet, hvilket resulterede i forbedret talegenkendelse.
  • OpenAI har introduceret en ChatGPT-app til Slack, den populære messaging-app på arbejdspladsen. Appen giver brugerne mulighed for at modtage øjeblikkelige samtaleoversigter og give skrivehjælp til udkast til beskeder, mødenotater eller statusopdateringer. OpenAI er en langvarig Slack-kunde og har brugt applikationen til at accelerere medarbejdernes produktivitet, oprette forbindelse til kunder og understøtte forretningsvækst.
🔥 Anbefalede:  Liste over indiske tøjmærker grundlagt af kvinder

Læs flere relaterede artikler: