OpenAI introducerer en ny funktion, der beskytter brugernes privatliv

Følgende artikel hjælper dig med: OpenAI introducerer en ny funktion, der beskytter brugernes privatliv

OpenAI introducerer en ny funktion, der beskytter brugernes privatliv

Den 25. april annoncerede ChatGPTs skaber OpenAI en ny funktion, der gør det muligt for brugere at slå chathistorik fra i den virale chatbot.

Funktionen følger brugernes bekymringer om privatlivets fred. Det nye værktøj giver enkeltpersoner mulighed for at vælge, hvilke samtaler der kan bruges til at træne OpenAIs modeller. Brugere er nu i stand til at fjerne prompter fra deres historiesidebjælker, samt fjerne dem fra OpenAI’s træningsmodeller.

Dette betyder dog ikke, at ingen nogensinde vil få adgang til brugernes dialoger med ChatGPT. Inden historikken slettes permanent, vil virksomheden overvåge samtaler for misbrug.

Det er værd at bemærke, at nogle bruger ChatGPT som en “ven” eller en personlig psykolog, og sådanne virtuelle samtaler holdes bedre private. Nogle ønsker måske at slette deres chats fra databasen efter samtalen finder sted, men har stadig adgang til dem, trods alt nyder mange at genlæse deres dialoger med botten. Derfor har ChatGPT også introduceret en “eksport”-funktion, der giver brugerne mulighed for at downloade deres spørgsmål, samtaler og andre data.

Samfundet ser ud til at være tilfredse med opdateringen. “Det er fantastisk at se en virksomhed, der aktivt arbejder på at styrke sine brugere og prioritere deres databeskyttelse. Fortsæt det store arbejde!” skrev en Twitter-bruger kaldet Types Digital.

Ændringerne introduceret af OpenAI er sandsynligvis reaktionen på det italienske forbud mod ChatGPT, efter at applikationen blev forbudt af italienske myndigheder. I marts forbød Italien ChatGPT på grund af bekymringer om privatlivets fred, hvilket fik andre lande til at overveje de risici, chatbotten udgør for deres borgere. Efter samtalerne med OpenAI offentliggjorde den italienske databeskyttelsesmyndighed en erklæring, der ikke ville ophæve forbuddet, før virksomheden tog skridt til at overholde EU’s generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

🔥 Anbefalede:  NFT-markedet er faldende, men kun i kort tid, siger George Galoyan, CEO for DAO.vc

Navnlig er dette ikke den eneste opdatering introduceret af OpenAI. Virksomheden har også annonceret det kommende virksomhedsabonnement for virksomheder og professionelle. Funktionen vil give en stærkere datastyringsmulighed, hvilket betyder, at kundernes data ikke vil blive brugt til at træne OpenAIs modeller som standard.

Organisationen har ikke delt den nøjagtige udgivelsesdato: Vi kan dog forvente, at ChatGPT Business udkommer i løbet af de følgende par måneder.

Læs relaterede indlæg: