Online korrekturlæsningsjob: 15 websteder, der betaler op til $45/HR

Følgende artikel hjælper dig med: Online korrekturlæsningsjob: 15 websteder, der betaler op til $45/HR

Har du brug for online korrekturjob? En ekstra indkomststrøm kan være en god idé, uanset om du vil skifte til at arbejde hjemmefra eller søger et sidejob. At udnytte dine færdigheder kan være den nemmeste måde at skabe en passiv indkomst for at øge din almindelige lønseddel, især i disse hårde økonomiske tider. Korrekturlæsning er en efterspurgt onlinetjeneste, du kan tilbyde eksternt. Desuden kan det være nemt at starte en korrekturvirksomhed, hvis du har de grundlæggende færdigheder. Dagens artikel ser på, hvordan du kan få betaling for at læse korrektur. Men først, er korrektur det samme som redigering?

Hvad er korrekturlæsning?

Korrekturlæsning er den sidste proces med omhyggeligt at gennemgå en skriftlig kopi og rette grammatiske og stavefejl. Ideelt set er du den sidste person, der genlæser manuskriptet, artiklen eller blogindlægget, og sikrer, at det er sprødt, før det udgives. Det omfatter også faktatjek for at sikre, at oplysningerne i dokumentet er korrekte. Omvendt håndterer redaktører indholdets struktur, omfang, klarhed, tone, tastefejl og grammatikfejl. Mens en redaktør og en korrekturlæser har lignende roller, løser sidstnævnte den sidste del af jobbet – dette gør korrekturlæsningen til en let sidetrængsel at starte. Hvem ansætter korrekturlæsere? Som korrekturlæser har du et væld af nicher – indholdstype og branchemæssigt – at overveje. Du kan læse korrektur på akademiske dokumenter, webindhold, bøger, magasiner, aviser, retsdokumenter eller manualer. Du kan også specialisere dig i brancher som sundhed, jura, finans, teknologi eller lægemidler. Det spændende ved korrekturlæsning er, at du kan arbejde 100 % eksternt og håndtere det i din fritid.

Hvor meget tjener online korrekturlæsere?

Online korrekturlæsning kan være lukrativt, men varierer drastisk afhængigt af din ekspertise og niche. Det Bureau of Labor Statistics i gennemsnit er den årlige korrekturlæsers indkomst $43.940. Du kan tjene hvor som helst mellem $29.120 og $62.260. Timeprisen for en korrekturlæser varierer fra $14 til $29,93. Nogle korrektur-nicher betaler mere end andre, hvilket kan afgøre din sats som online korrekturlæser. For eksempel kan korrekturlæsning af regnskabs-, skatte-, faglige og tekniske dokumenter betale $29 i timen, mens korrekturlæsning for aviser betaler $17 i timen. Husk, at intet er sat til sten, og du opkræver for dine tjenester, som du finder passende. Du kan prissætte dine korrekturtjenester pr. ord, projekt eller time.

Hvordan bliver jeg en online korrekturlæser?

Selvom korrekturlæsning er en let sidejagt at starte, kan det være vanskeligt at finde ud af din succesrige vej. Det første skridt til at blive online korrekturlæser er at skabe en læsekultur. Korrekturlæsning involverer et væld af læsning, og det betaler sig, hvis du elsker at læse og lære – oftere end ikke, bliver du nødt til at læse et dokument flere gange for at fange de mindste fejl. Som en ivrig læser kan du håndtere selv de emner, der ikke interesserer dig. Når du først har skabt en læsekultur, er det vigtigt at forstå dine pligter som korrekturlæser. Dit job som online korrekturlæser er at sikre, at din klients dokument er skarpt, direkte til sagen og har ingen stave- og grammatikfejl. Desuden kræver nogle projekter, at du er mere end blot en grammatiknørd; du skal vide, hvordan du retter stilen og fejlene, sikrer korrekt ordbrug og faktatjekker dokumentdetaljerne. Som nybegynder korrekturlæser kan du tage korrekturkurser for at forbedre dine færdigheder og give dig en konkurrencefordel. Det kan også hjælpe dig med at blive opdateret på de nye stilguider som APA, MLA, Chicago og AP. Find et korrekturkursus, der tilbyder omfattende og autentiske tips til at få succes som online korrekturlæser.

🔥 Anbefalede:  9 bedste gennemprøvede metoder til at udvide den første brugerbase til din EdTech-opstart

Korrekturlæst hvor som helst er vores bedste valg til det bedste korrekturkursus. Dette kursus giver praktiske tips til at starte online korrekturlæsning, få online korrekturjob og overordnede kopiredigeringsfærdigheder. Uanset om du vil lære generel korrekturlæsning eller transskriptionskorrektur, dækker Proofread Anywhere alt, hvad du behøver at vide, før du starter din virksomhed. Du vil kvalificere dig til et færdiggørelsesbevis, når du er færdig med dit kursus. Den tid, det tager at gennemføre dette kursus, varierer afhængigt af dit engagement, og du kan gennemføre det inden for en måned. Tilmeld dig den introduktionsworkshop for at finde ud af, om kurset passer til dine mål. Har du de nødvendige korrekturfærdigheder? Markedsfør dine tjenester for at komme på din potentielle kundes radar. Men først skal du beslutte dig for din korrekturlæsningsniche. Vil du korrekturlæse webindhold, blogs, essays, skønlitteratur, faglitterære bøger, tekniske dokumenter eller CV’er? At vælge et specialeområde indsnævrer din kundesøgning og portrætterer dig som en specialist, der er salt værd. Effektiv markedsføring er nøglen til en succesfuld online korrekturlæsning. Opret et websted for at uploade din portefølje og dine færdigheder og øge troværdigheden. Du kan bruge mange platforme til at finde kunder, såsom LinkedIn, sociale medier og jobtavler.

Hvordan starter jeg korrekturlæsning uden erfaring?

Er du i tvivl om, hvordan du kan begynde at læse korrektur uden erfaring? En af de mest ligetil måder at finde online korrekturjob på er at bruge markedspladser. Nedenfor er de bedste steder at få dit første online korrekturjob. Disse websteder tilbyder en problemfri måde at få betalt for at læse korrektur uden erfaring.

1. Upwork

Upwork er en af ​​de førende og mest legitime markedspladser for online korrekturlæsningsjob. Det er gratis og nemt at deltage på denne markedsplads. Upwork kan prale af at have overstået 145.000 arbejdsgivere ansættelse af freelancere – 30 % af disse kunder er Fortune 100-virksomheder. Når du har tilmeldt dig, kan du færdiggøre din profil med angivelse af dine færdigheder og erfaringer. Upwork tildeler dig gratis Connects, som du kan bruge til at sende forslag, også kaldet jobansøgninger, til potentielle kunder. Du kan tjene $20/time som begynderkorrekturlæser på Upwork. Intermediære og erfarne korrekturlæsers pris er henholdsvis $30/time og $60/time.


Kom godt i gang med Upwork nu

2. Fiverr

Fiverr fungerer som Upwork; den eneste forskel er, at du ikke sender forslag. For at være korrekturlæser på Fiverr skal du oprette din profil og spilletilbud. Du prissætter dit tilbud og optimerer det til SEO på Fiverr. En potentiel kunde vil gennemgå dit tilbud, og hvis de er imponeret, vil de ansætte dig. At bruge Fiverr er relativt ligetil, da du ikke behøver at sende flere bud. Når du har oprettet en koncert, kan kunderne finde dig gennem søgning. Du skal dog være lidt mere aggressiv for at få dine fødder våde på denne platform. Markedsfør dine korrekturtjenester på sociale medier. Fiverr-tjenester starter ved $5, men du kan sælge for mere. Kom godt i gang med Fiverr nu

3. Fleksjob

Fleksjob er en anden fremragende platform til at få lovlige online korrekturlæsningsjob. I modsætning til Upwork og Fiver er Flexjobs en abonnementsbaseret hjemmeside, der forbinder dig med virksomheder, der har brug for korrekturlæsere. FlexJobs vil gøre det tunge arbejde, markedsføre, tiltrække og undersøge legitime kunder og virksomheder, der er klar til at ansætte dig for et mindre gebyr. Desuden vil du nyde ressourcer som Q&A-sessioner, jobmesser, webinarer, færdighedstests og artikler. Som navnet antyder, fokuserer FlexJobs på fjerntliggende og fleksible jobs, du kan varetage derhjemme eller i din deltid. Tilmeld dig Flex for kun $9,95 – nogle gange har de rabat på nye medlemskaber.

🔥 Anbefalede:  Brug af generativ AI til Content Marketing


Kom godt i gang med fleksjob nu

4. Skrivermedier

Skriver Medier er en af ​​de bedste forlagsvirksomheder, der arbejder med forfattere. Dette er din mulighed, hvis dit specialeområde er korrekturlæsning af bøger. De har fuldtids- og deltidsfjernkorrekturlæsningsjob, så længe du bor i en af ​​staterne. Tilmeld dig Scribe Medias nyhedsbrev for at få jobadvarsler.


Kom godt i gang med Scribe Media nu

5. KAKTUS

KAKTUS er en teknologivirksomhed, der betjener industrier som den akademiske verden og biovidenskab. Hvis du kan lide at læse korrektur på tidsskrifter, forskningsartikler, manualer til medicinsk udstyr og andre akademiske artikler. Dette korrektur jobsite kan være dit perfekte skud, hvis du kan lide at læse tekniske dokumenter. Desuden kan du få adgang til tonsvis af gratis tutorials, artikler og tips fra andre korrekturlæsere.


Kom godt i gang med CACTUS nu

6. Få redigeringsjob

Get Editing Jobs er en pålidelig jobtavle til alle fjernjobs, inklusive korrektur-job. Mens virksomheder opslår ledige stillinger direkte på denne side, kan du også finde syndikerede koncerter fra andre jobbestyrelser. Du behøver ikke at tilmelde dig for at søge job, men du skal muligvis tilmelde dig e-mail-advarsler om nye job leads.

7. Scribendi

Med over to årtier i erhvervslivet er Scribendi endnu et topvalg til korrekturlæsningsjob. De tilbyder redigeringstjenester til virksomheder, forfattere, ESL-skribenter og studerende. Uanset om du ønsker at redigere akademisk arbejde, bøger, forretningsdokumenter eller essays, tilbyder Scribending interne og freelance korrekturlæsningsjob. Send en e-mail til ansættelsesteamet på Scribendi for mere information.


Kom godt i gang med Scribendi nu

8. Korrekturlæsning

Korrekturlæsningstjenester hjælpe med at forfine akademiske dokumenter, bøger, akademiske artikler og CV’er og undervise ESL-højttalere. De leder efter online korrekturlæsere og ESL-vejledere til at arbejde deltid eller fuld tid. Korrekturlæsningstjenester betaler dig alt mellem $19 og $46 i timen; denne sats kan stige afhængigt af opgavens hastende karakter. Du skal tage en 20-minutters test, og hvis det lykkes, kan du arbejde for denne virksomhed.


Kom godt i gang med korrekturlæsningstjenester nu

9. Faktisk

Hvis du har søgt efter et job online, ved du, at Indeed er en af ​​de største gratis jobforum. Den indeholder jobkategorier fra tusindvis af brancher, og du kan forvente at finde højtbetalte korrekturjobs. En korrekturlæser på Ja kan få job, der betaler mellem $21 og $29 i timen. Du skal oprette en Indeed-konto og opdatere dit CV for at søge job. Indeed leverer gratis værktøjer og færdighedstests, du kan tage for at forbedre dine chancer for at få et job.


Kom i gang med Indeed nu

10. Mediebistro

Mediebistro arbejder med nogle af de største medie- og forlagsvirksomheder, og du kan finde højtbetalte korrekturoptrædener. Det er den bedste jobside, hvis du kan lide at arbejde med medier, markedsføring og udgivelse af indhold. Det, jeg godt kan lide ved denne korrektur-jobboard, er, at du kan indsnævre din søgning efter placering og tilmelde dig e-mail-meddelelser om nye job. Det er et gratis jobnævn, så du behøver ikke betale en eneste øre for at søge job.

🔥 Anbefalede:  Chromes version af Nvidia DLSS er indstillet til at lancere, men du kan ikke bruge det endnu


Kom godt i gang med Media Bistro nu

11. Scribbr

Scribbr er en prisvindende korrektur- og redigeringsvirksomhed, der betjener den akademiske verden. Det er det bedste firma for korrekturlæsere med erfaring i redigering af afhandlinger, essays, afhandlinger, personlige udtalelser og akademiske artikler. Scribbr betaler mellem $20 til $30 time, afhængig af opgaven og det haster. Desuden tilbyder de redigeringskurser for at hjælpe dig med at finpudse dine korrekturlæseevner. Er du flersproget? Scribbr giver mulighed for at læse korrektur på dokumenter skrevet på fransk, tysk og hollandsk.


Kom godt i gang med Scribbr nu

12. Korrekturlæsning Pal

Har du erfaring med skrivestile som APA, AP, MLA, CMS eller CSE? Korrekturlæsning Pal leder efter dig til korrekturlæsning af akademiske dokumenter. Du kan læse korrektur på studerendes dokumenter, afhandlinger, afhandlinger, bøger, essays, CV’er og meget mere. En typisk korrekturlæser tjener mellem $500 til $3.000 om måneden.


Kom godt i gang med Korrekturlæsning Pal nu

13. Løvebroen

Løvebroen hjælper virksomheder verden over med at bryde sprogbarrieren gennem lokaliseret indhold. Giv denne virksomhed en chance, hvis du overvejer et fuldtidskorrekturjob. Din opgave er at sikre, at indholdet er kulturelt passende, finde, rette og rapportere sproglige fejl og verificere indholdets nøjagtighed.


Kom godt i gang med Lion Bridge nu

14. Rediger hurtigt

Rediger hurtigt er en anden lovlig virksomhed, der leder efter freelance korrekturlæsere. Hos denne virksomhed arbejder du som selvstændig entreprenør/freelancer. Først skal du registrere dig og vente på godkendelsen. Når du har fået din konto, vil Edit Fast give dig besked om alle ledige jobmuligheder. Dette kan være en glimrende mulighed, hvis du har brug for at udnytte et etableret bureau uden at betale et abonnementsgebyr. Men der er en fangst; du vil skille dig af med 40 % af hver projektindtjening, du tjener ved at bruge denne hjemmeside.


Kom godt i gang med Edit Fast nu

15. Poleret papir

Elsker du at læse korrektur på forretningsdokumenter, studerendes essays, manuskripter eller personlige dokumenter, dvs. CV? Poleret papir er et andet fuldgyldigt korrektur- og redigeringsfirma, der tilbyder tjenester på tværs af forskellige brancher. For at blive medlem af denne virksomhed skal du udfylde en ansøgningsformular og uploade dit CV. Når du har en konto, skal du gennemføre en redaktørtest med 35 spørgsmål.


Kom godt i gang med poleret papir nu

Få betaling for at korrekturlæse dokumenter online

Med virksomheder, forfattere, akademikere, indholdsskabere, marketingfolk og andre enheder, der værdsætter effektiv kommunikation, er det sikkert at sige, at der er en efterspørgsel efter korrekturlæsere. Derudover kan korrekturlæsning være en nem færdighed at mestre, og du kan finde stedsuafhængige job. Er du interesseret i at lære mere om online kopiredigering og skrivejobs? Vi stræber efter at dele nyttig personlig udvikling, sideløb og karrieretips hos Penny Calling Penny. Tilmeld dig vores ressourcestærke nyhedsbrev, så sender vi guider direkte til din e-mail.