OneRare lancerer verdens første ‘Foodverse’ i UAE

Følgende artikel hjælper dig med: OneRare lancerer verdens første ‘Foodverse’ i UAE

OneRare, også kendt som verdens “første mad-metaverse”, har lanceret på UAE-markedet. Foodverse gør det muligt for F&B-virksomheder at skabe virtuelle oplevelser, mad-NFT’er og spil, mens de for første gang forbinder madelskere fra hele verden på web3. Platformen blev skabt af et mand-og-kone-team, Gaurav Gupta og Supreet Raju.

OneRare’s Foodverse inkluderer forskellige områder, som brugerne kan udforske, såsom zoner for berømthedskokke, fødevaremærker og virtuelle restauranter. Ligesom den virkelige verden har Foodverse forskellige geografiske områder, såsom strande, skove og søbredder, som brugerne frit kan udforske. Der er også en spillezone designet til, at spillere kan deltage i aktiviteter, samle genstande, tjene belønninger og konkurrere.

Mad-metaverset tillader brugere at indsamle ingredienser og følge opskrifter til at præge eksklusive NFT-kunstværker af forskellige retter fra hele verden. Disse retter omfatter globale køkkener, festlige specialiteter, keto og vegansk-venlige opskrifter samt signaturopskrifter fra kendte kokke og restauranter.

Medstifteren, Supreet Raju, sagde, at efterhånden som virksomheden vokser, vil brugerne være i stand til at bytte NFT’er til rigtige måltider og tilbud, og kombinere den virkelige verden med den virtuelle.

Efter lanceringen i november introducerede OneRare den første full-service food metaverse, der inkluderer spil i verden, kokke- og brandpartnerskaber og udveksling af virtuelle aktiver til virkelige formål.

Ifølge erklæringen etablerede OneRare inden for få måneder partnerskaber med flere fødevaremærker, såsom Foodlink UAE, The Bhukkad Cafe, Cali Poke, Farzi Cafe, Papa John’s og andre. Dette viser F&B-virksomhedernes voksende interesse for at skabe virtuelle restauranter, interaktive oplevelser og blockchain-baserede løsninger.

OneRare vil lancering fire NFT’er i sit nylige partnerskab med Foodlink, et F&B-servicefirma og luksuscateringplatform. NFT’erne vil kun være tilgængelige for prægning for Foodverse-spillere. I fremtiden vil tokens have praktiske applikationer, som giver deres ejere mulighed for at indløse dem til rigtige rabatter, tilbud og adgang til Foodlinks web3-tilbud, såsom interaktive oplevelser i virtuelle køkkener og oplevelsescentre, der vil være tilgængelige i det udviklende Foodverse.

🔥 Anbefalede:  [Amazon Q4 2021 Earnings] E-handelsgigant bryder ud med annoncesalg for første gang